Hírek

Hírek

Állapotfelmérés csomag

2019-05-06
Az állapotfelmérés során képet kapunk az Ön részletes kórtörténetéről, panaszairól, az elhízást okozó másodlagos okokról, korábban folytatott diéták és azok sikerességéről, laborértékek és testösszetétel eltéréseiről, belgyógyászati és endokrin állapotáról, napirendjéről, étkezési és sportolási szokásairól, illetve egyéb olyan információt szerezhetünk, amely segítségével egyénre szabott megoldást javasolhatunk Önnek.
Állapotfelmérés csomag

A csomag tartalma

Obezitológiai szakorvosi vizsgálat 60p

Dietetikai tanácsadás, étkezési szokások felmérése 60p

Labor: Albumin, alkalikus foszfatáz, B12-vitamin, CRP, D-vitamin, Ferritin, Gamma-GT, GOT, GPT, HDL-koleszterin, Hemoglobin A1C, húgysav, kalcium, kálium, karbamid, koleszterin, kortizol (szérum), kreatinin, kreatinkináz (CK), LDH, LDL koleszterin, magnézium, nátrium, protrombin + INR, teljes vizelet + üledék, totál bilirubin, triglicerid, TSH, vércukor, vércukor terhelés 3 pontos, vérkép

DEXA teljes testösszetétel mérés szakorvosi kiértékeléssel

Mozgás és sportolási szokások, edzettségi szint felmérése 30p

Pszichiáter / pszichológusi konzultáció 55p

Obezitológiai szakorvosi kiértékelés, összefoglaló szakvélemény 30p

A csomag ára: 195 000 HUF

Mi fog történni Önnel az állapotfelmérés során?

Első lépésben koordinátor kollégánk kérdőíveket küld Önnek, amelyek kitöltése nagyban hozzájárul ahhoz, hogy teljes képet kapjunk az Ön állapotáról. Ezután a laboratóriumi vizsgálatok és a DEXA teljes test röntgen elvégzése következik, melyet koordinátorunk szervez meg Önnek.

Az eredmények birtokában következnek a szakvizsgálatok: obezitológus szakorvosi vizsgálat, konzultáció dietetikussal, mozgásterapeutával, illetve egy beszélgetés pszichiáterünkkel vagy pszichológusunkkal.

Az összes lelet meglétét követően ismét találkozik obezitológus szakorvosunkkal, aki kiértékeli a leleteket és összefoglalót ad az Ön állapotáról.

Ismerje meg fogyási csomagjainkat, melyeket az állapotfelmérés után igénybe vehet már az eredmények ismeretében:

Otthoni fogyás csomag

3 hónapos fogyás csomag

6 hónapos fogyás csomag

A csomagjainkról bővebb tájékoztatást kérhet a fogyas@dunamedical.com e-mail címen vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül a +36 1 790 7070-es telefonszámon!