Szülészet

Szülészet

Szülészet

A Duna Medical Center szülészetének filozófiája, hogy egyesítse magában a biztonságot, a szakmaiságot és a harmóniát. Szigorúan ellenőrzött munkafolyamatainkat figyelembe véve, profi szakemberekből álló gárdánk felkészültségével és elhivatottságával biztosítjuk komplex kórházi szolgáltatásainkat.

Kismamáink személyes igényeit figyelembe véve harmonikus és barátságos környezeti feltételeket nyújtva biztosítjuk, hogy a legmegfelelőbb és legszakszerűbb ellátásban részesüljenek.

A szülés egy komoly fizikai és lelkiváltozásokkal járó folyamat mind az édesanya, mint a születendő baba számára.

Szülészeti részlegünk a természetes, háborítatlan szülés elvét képviseli.

Profi szakorvosaink és szülésznőink mindent megtesznek, hogy már a várandóság, valamint a vajúdás és a szülés pillanatai pozitív élményként maradjanak meg az Édesanya és a kis család emlékeiben.

Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy kismamáink részére ne csak biztonságos egészségügyi ellátást biztosítsunk, hanem jól érthető tájékoztatást és lelki támogatást is nyújtsunk.

Kérjük, a lenyíló menülistából válassza ki azt a területet, amelyikről szívesen olvasra részletesebben, vagy kattintson a lenti szövegben az Önt érdeklő témakörökre! 

Szeretettel várjuk a várandós kismamákat, akik számára 3 különböző terhesgondozási és 3 szülészeti csomagot kínálunk.

Ismerje meg szülész-nőgyógyász szakorvosainkat, szülésznőinket, valamint csecsemő- és gyerekgyógyász, neonatológus kollégáinkat!

Egy kisfilm és néhány fotó segítségével megismerkedhetnek szülészeti közponntunkkal, tehát azzal a környezettel, amelyben a leendő anyákat, családokat várjuk szeretettel.

Fentieken túl cikkekkel és fogalommagyarázatokkal szeretnénk segítséget nyújtani a várandósoknak a terhesgondozással és a szüléssel kapcsolatos események megismerésében és a szakkifejezések megértésében.

Továbbá összegyűjtöttük azokat a praktikus tudnivalókat, amelyek segítenek a felkészülésben a szülésre érkező kismamáknak az intézményünkben töltendő napokra.