Szülészet

Szülészet

Szülészet

A Duna Medical Center szülészetének filozófiája, hogy egyesítse magában a biztonságot, a szakmaiságot és a harmóniát. A biztonságot és a magas szakmai színvonalat komplex kórházi hátterünk, szigorúan ellenőrzött folyamataink és felkészült szakembergárdánk nyújtja. A harmóniát emberközpontú megoldásaink és a személyes igények széles körét kielégítő, barátságos környezet biztosítja. Szülészetünk gyakorlatában előtérbe helyezzük a természetes szülést, ugyanakkor élvonalbeli műtéti eszközparkunkkal és szakszemélyzetünkkel fel vagyunk készülve a szülő nők és a születendő gyermekek biztonsága érdekében szükségessé váló – akár tervezett, akár sürgős, a szülés folyamata során felmerülő - szülészeti műtéti beavatkozásokra is. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseinknek ne csak biztonságos egészségügyi ellátást, hanem a biztonságérzetüket megalapozó, jól érthető tájékoztatást és lelki támogatást is nyújtsunk.

Kérjük, a lenyíló menülistából válassza ki azt a területet, amelyikről szívesen olvasra részletesebben, vagy kattintson a lenti szövegben az Önt érdeklő témakörökre! 

Szeretettel várjuk a várandós kismamákat, 3 különböző terhesgondozási és 3 szülészeti csomagot kínálva számukra.

Ismerje meg szülész-nőgyógyász szakorvosainkat, szülésznőinket, valamint csecsemő- és gyerekgyógyász, neonatológus kollégáinkat!

Egy kisfilm és néhány fotó segítségével megismerkedhetnek szülészeti közponntunkkal, a környezettel, amelyben a leendő anyákat, családokat várjuk.

Fentieken túl cikkekkel és fogalommagyarázatokkal szeretnénk segítséget nyújtani a várandósoknak a terhesgondozással és a szüléssel kapcsolatos események megismerésében és a szakkifejezések megértésében.

Továbbá összegyűjtöttük azokat a praktikus tudnivalókat, amelyek segítenek a felkészülésben a szülésre érkező kismamáknak az intézményünkben töltendő napokra