Zsírleszívás

Plasztikai műtétek

Zsírleszívás

Zsírleszívás A legmodernebb eljárásokkal nyújtunk megoldást azok számára, akik a testük bizonyos részein felhalmozódott makacs zsírpárnáktól szeretnének megszabadulni. Ismerje meg, hogyan segíthetünk Önnek elérni a kívánt testkontúrokat, és növelni az önbizalmát.

Mi a zsírleszívás?

A zsírleszívás egy sebészeti eljárás, amely célja a test bizonyos területein felhalmozódott, makacs zsírpárnák eltávolítása. Ez a módszer különösen hatékony azokon a területeken, ahol a zsír nehezen távozik, mint például a derék, has, combok, toka, térd és felkarok. Mindazok számára, akik az életmódváltás ellenére sem értek el kívánt eredményt, a zsírleszívás kínálhatja a megoldást.

Miért van rá szükség?

Sokan küzdenek az egyes testrészekre jellemző zsírlerakódásokkal, amelyek nem reagálnak a hagyományos fogyókúrára vagy testmozgásra. A zsírleszívás lehetőséget nyújt mindazok számára, akik az életmódváltás ellenére sem értek el kívánt eredményt.

A zsírleszívás kínálhatja a megoldást, azoknak az embereknek, akik meg akarnak szabadulni a nem kívánt zsírpárnáktól, javítani akarják testkontúrjaikat, és ezzel együtt önbizalmukat.

A Beavatkozás Menete

A zsírleszívást altatásban végezzük, hogy a páciens számára a lehető legkényelmesebb és legfájdalommentesebb legyen az eljárás. A kezelendő területeken apró bemetszéseket végzünk, amelyeken keresztül egy speciális kanült vezetünk be a zsír vákuumszíváshoz. Amennyiben az érintett terület bőre nem elég feszes vagy rugalmas, a kívánt esztétikai eredmény elérése érdekében bőrkimetszést is végezhetünk.

Árak és További Információ

 • Az áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t.
 • Amennyiben a beavatkozás nem egészségügyi indokból történik, árainkhoz 27% ÁFA hozzáadódik.

Célunk, hogy minden kérdésére választ adjunk, és segítsünk Önnek az ideális döntés meghozatalában. Válassza kórházunkat, és tegye meg az első lépést az új, magabiztosabb Ön felé.

Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Szakorvosok böngészése

Árak
 • Plasztikai sebészeti vizsgálat
  33 000 Ft
 • Zsírleszívás - 2 régió
  1 019 000 Ft
 • Zsírleszívás - 4 régió
  1 787 000 Ft
 • Zsírleszívás - 6 régió
  2 672 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek