Mellnagyobbítás

Plasztikai műtétek

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás Sok hölgynek okozhat lelki problémát és önértékelési zavart, ha mellei mérete vagy formájuk nem megfelelő. A beavatkozás a vágyottnál kisebb vagy aszimmetrikus mellek, illetve a szülés, szoptatás, esetleg jelentős testsúlyingadozás után kialakult emlőelváltozások esetén lehet indokolt. A mellnagyobbítás a leggyakoribb plasztikai műtétek egyike, melynek során szilikonból készült mellimplantátummal növeljük meg a mellek méretét, illetve visszapótoljuk az elvesztett volument.

Hogyan történik a beavatkozás?

A mellnagyobbítás műtétet minden esetben altatásban végezzük. Az operáció során a plasztikai sebész a mell alatt a lehető legkisebb, de szükséges bemetszést végzi, és ezen keresztül - a mell szerkezetétől függően a mirigyállomány vagy az izom alá - behelyezi a konzultáció során kiválasztott implantátumot.

A műtétet követően egy hétig a műtéti területet nem szabad, hogy víz érje. A mellnagyobbítás után 4 héten át speciális melltartó viselése szükséges. A műtétet követő két hétben a megerőltető fizikai tevékenységet kerülni kell, de ezt követően fokozatosan visszatérhet a megszokott teendőkhöz. 

Előfordulhat az a helyzet, hogy a korábban behelyezett implantátum eldeformálódik, esetleg egyéb szövődmények alakulnak ki, vagy csak megbánta döntését, túl nagynak, túl kicsinek találja a méretet, vagy nem tetszik a formája. A plasztikai sebészeti konzultáción szakorvosunk megbeszéli önnel a lehetséges műtéti megoldásokat a korrekcióra, az implantátum cseréjére.

Árakkal kapcsolatos információ

Áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ha a beavatkozásnak nincs egészségügyi indoka, úgy árainkhoz a 27% ÁFA hozzáadódik.

Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Szakorvosok böngészése

Árak
 • Kétoldali mellnagyobbítás - szilikon implantátum beültetés
  2 260 000 Ft
 • Mellimplantáció+mellfelvarrás
  2 610 000 Ft
 • Mellnagyobbítás
  1 485 000 Ft
 • Mellnagyobbítás + korrekció
  1 664 000 Ft
 • Mellplasztika (implantátum behelyezés/csere) + implantátum díja
  1 529 000 Ft
 • Plasztikai sebészeti vizsgálat
  33 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek