Mellnagyobbítás

Plasztikai műtétek

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás Megértjük, hogy a mell mérete és formája jelentősen befolyásolhatja az önérzetet és az önbizalmat. Célunk, hogy minden információt biztosítsunk, amelyre szüksége lehet a mellnagyobbítás műtét előtt és után.

Sok nő szembesül lelki problémákkal és önértékelési zavarokkal, ha melleik mérete vagy formája nem megfelelő. A mellnagyobbító műtét lehet a megoldás a kívánt méret elérésére, az aszimmetria korrigálására, vagy azoknak a változásoknak a kezelésére, amelyek szülés, szoptatás vagy jelentős testsúlyváltozások után következtek be. A mellnagyobbítás egyike a leggyakrabban végzett plasztikai műtéteknek, mely során szilikonból készült implantátumokkal érjük el a kívánt eredményt.

Hogyan történik a beavatkozás?

A mellnagyobbítás műtétet minden esetben altatásban végezzük. Az operáció során a plasztikai sebész a mell alatt a lehető legkisebb, de szükséges bemetszést végzi, és ezen keresztül - a mell szerkezetétől függően a mirigyállomány vagy az izom alá - behelyezi a konzultáció során kiválasztott implantátumot.

A gyógyulás folyamata

A műtétet követően egy hétig a műtéti területet nem szabad, hogy víz érje. A mellnagyobbítás után 4 héten át speciális melltartó viselése szükséges. A műtétet követő két hétben a megerőltető fizikai tevékenységet kerülni kell, de ezt követően fokozatosan visszatérhet a megszokott teendőkhöz. 

Lehetséges szövődmények és korrekció

Mint minden sebészeti beavatkozás, a mellnagyobbítás is magában hordoz bizonyos kockázatokat, mint például az implantátum deformálódása vagy egyéb szövődmények. Ha elégedetlen az eredménnyel vagy korrekciót igényel, plasztikai sebészünkkel konzultálva megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást.

Árakkal kapcsolatos információ

Áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ha a beavatkozásnak nincs egészségügyi indoka, úgy árainkhoz a 27% ÁFA hozzáadódik.

Kórházunk elkötelezett amellett, hogy pácienseinek magas színvonalú ellátást és támogatást nyújtson az önbizalom növelése érdekében. Ha további kérdése van, vagy konzultációt szeretne kérni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Szakorvosok böngészése

Árak
 • Kétoldali mellnagyobbítás - szilikon implantátum beültetés
  2 486 000 Ft
 • Mellimplantáció+mellfelvarrás
  2 871 000 Ft
 • Mellnagyobbítás
  1 634 000 Ft
 • Mellnagyobbítás + korrekció
  1 831 000 Ft
 • Mellplasztika (implantátum behelyezés/csere) + implantátum díja
  1 682 000 Ft
 • Plasztikai sebészeti vizsgálat
  33 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek