Arcplasztika

Plasztikai műtétek

Arcplasztika

Arcplasztika A legmagasabb színvonalú kezeléseket kínáljuk azok számára, akik fiatalosabb, kontúrosabb megjelenésre vágynak. Tudjuk, hogy az idő múlásával bőrünk, különösen az arcbőr, elveszíti feszességét és hajlamos a megereszkedésre. Az arcplasztikai műtét egyedülálló lehetőséget kínál a természetes szépség helyreállítására és megőrzésére.

Mi az Arcplasztika?

Az arcplasztika egy sebészeti eljárás, amelynek célja az arc és a nyak megereszkedett bőrének korrigálása. A műtét révén visszaállítható az arcbőr feszessége, csökkenthetők a ráncok és finomítható az arc kontúrja, így az arc és a nyak fiatalosabb, üdébb megjelenést kap.

Miért van Rá Szükség?

40 éves kor felett bőrünk feszességét veszíti, megereszkedhet, és ráncok jelenhetnek meg. Az arcplasztika segítségével ezek a korral járó változások hatékonyan korrigálhatók, lehetővé téve a páciensek számára, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben, növelve ezzel önbizalmukat és életminőségüket.

A Beavatkozás Menete

Az arcplasztikát altatásban végezzük, biztosítva a páciensek kényelmét és a műtét fájdalommentességét. A plasztikai sebész a hajas fejbőrön, a fül előtti területen és a hajvonal mentén készít bemetszéseket, eltávolítja a megereszkedett bőrt, helyreállítja a megsüllyedt izomrétegeket és újraformálja az arc zsírszövetét. A bemetszések ügyes elhelyezkedése biztosítja, hogy a gyógyulás után minimálisak legyenek a látható hegek.

Árak és További Információ

 • Az áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t.
 • Amennyiben a beavatkozás nem egészségügyi indokból történik, árainkhoz 27% ÁFA hozzáadódik.

Az arcplasztika nem csupán a külső megújulásról szól, hanem egy mélyebb, belső megelégedettség eléréséről is. Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye meg az első lépést afelé, hogy a legjobb énjét mutathassa a világnak.

Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Szakorvosok böngészése

Árak
 • Arcplasztika
  1 687 000 Ft
 • Bőr alatti elváltozás excisio + hegkimetszés arcon
  466 000 Ft
 • Plasztikai sebészeti vizsgálat
  33 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek