Arcplasztika

Plasztikai műtétek

Arcplasztika

Arcplasztika A legmagasabb színvonalú kezeléseket kínáljuk azok számára, akik fiatalosabb, kontúrosabb megjelenésre vágynak. Tudjuk, hogy az idő múlásával bőrünk, különösen az arcbőr, elveszíti feszességét és hajlamos a megereszkedésre. Az arcplasztikai műtét egyedülálló lehetőséget kínál a természetes szépség helyreállítására és megőrzésére.

Mi az Arcplasztika?

Az arcplasztika egy sebészeti eljárás, amelynek célja az arc és a nyak megereszkedett bőrének korrigálása. A műtét révén visszaállítható az arcbőr feszessége, csökkenthetők a ráncok és finomítható az arc kontúrja, így az arc és a nyak fiatalosabb, üdébb megjelenést kap.

Miért van Rá Szükség?

40 éves kor felett bőrünk feszességét veszíti, megereszkedhet, és ráncok jelenhetnek meg. Az arcplasztika segítségével ezek a korral járó változások hatékonyan korrigálhatók, lehetővé téve a páciensek számára, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben, növelve ezzel önbizalmukat és életminőségüket.

A Beavatkozás Menete

Az arcplasztikát altatásban végezzük, biztosítva a páciensek kényelmét és a műtét fájdalommentességét. A plasztikai sebész a hajas fejbőrön, a fül előtti területen és a hajvonal mentén készít bemetszéseket, eltávolítja a megereszkedett bőrt, helyreállítja a megsüllyedt izomrétegeket és újraformálja az arc zsírszövetét. A bemetszések ügyes elhelyezkedése biztosítja, hogy a gyógyulás után minimálisak legyenek a látható hegek.

Árak és További Információ

 • Az áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t.
 • Amennyiben a beavatkozás nem egészségügyi indokból történik, árainkhoz 27% ÁFA hozzáadódik.

Az arcplasztika nem csupán a külső megújulásról szól, hanem egy mélyebb, belső megelégedettség eléréséről is. Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye meg az első lépést afelé, hogy a legjobb énjét mutathassa a világnak.

Dr. Fekete Attila
Dr. Fekete Attila
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Dr. Fekete Attila
Dr. Fekete Attila
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Szakorvosok böngészése

Árak
 • Dr. Fekete Attila - Arcplasztika
  1 260 000 Ft-tól
 • Dr. Fekete Attila - Arcplasztika (esztétikai)
  1 600 000 Ft-tól
 • Dr. Fekete Attila - Plasztikai sebészeti vizsgálat
  Ingyenes
 • Dr. Kunos Csaba - Arcplasztika
  1 687 000 Ft-tól
 • Dr. Kunos Csaba - Bőr alatti elváltozás excisio + hegkimetszés arcon
  466 000 Ft-tól
 • Dr. Kunos Csaba - Plasztikai sebészeti vizsgálat
  37 000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák az ápolási csomag díját