Hasplasztika

Plasztikai műtétek

Hasplasztika

Hasplasztika A hasplasztika, vagy más néven abdominoplastika, lehetőséget nyújt a várandósság vagy jelentős súlyvesztés után megereszkedett bőr, valamint a kötőszövet meggyengülése miatt keletkezett problémák korrigálására.

Mi az a hasplasztika?

A hasplasztika egy sebészeti eljárás, amelynek célja a megereszkedett hasbőr és a felesleges zsírszövet eltávolítása. A műtét során a has területén lévő bőr megfeszül, így a has ismét lapos és feszes lesz. Az életkor, az alkati adottságok és a bőr rugalmassága is befolyásolhatja a kezelés eredményességét.

Miért van rá szükség?

A várandósság és a jelentős súlyvesztés gyakran hagy maga után nem kívánt bőr megereszkedést, amely nem csak esztétikai problémát jelent, hanem az önbizalomra is hatással lehet. A hasplasztika megoldást kínál ezekre a problémákra, lehetővé téve az érintettek számára, hogy újra magabiztosan viseljék ruháikat és jól érezzék magukat a bőrükben.

A beavatkozás menete

A műtétet altatásban végezzük, hogy a páciensek számára a lehető legkényelmesebb legyen. A plasztikai sebészünk a köldök alatti, bikini-vonalban lévő területen hajt végre hosszanti bemetszést, eltávolítva a felesleges bőrt és zsírszövetet. Szükség esetén a megnyúlt hasizmokat is egyesíti, a köldököt pedig az eredeti anatómiai helyzetében rögzíti.

Árak és további információ

 • Áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t.
 • Amennyiben a beavatkozás nem egészségügyi indokból történik, árainkhoz 27% ÁFA hozzáadódik.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha többet szeretne megtudni a hasplasztika lehetőségeiről, és tegye meg az első lépést afelé, hogy újra magabiztosan nézzen szembe a világgal.

Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Szakorvosok böngészése

Árak
 • Hasplasztika
  1 678 000 Ft
 • Mini hasplasztika
  1 206 000 Ft
 • Plasztikai sebészeti vizsgálat
  33 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek