Műtétek

Műtétek

Műtétek

Műtétek A Duna Medical Center vadonatúj kórháza élvonalbeli műtéti infrastruktúrával, eszköz- és műszerparkkal rendelkezik. A laparoszkópos műtéti eljárásokhoz használt speciális nagyfelbontású 3D kamera- és monitorrendszer segíti sebészeink munkáját. Kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvosaink a legkorszerűbb műszereken keresztül követik a páciensek műtét közbeni életfunkcióit és biztosítják a megfelelő altatást, fájdalomcsillapítást és lélegeztetést.

Műtétirányítási logisztikai rendszerünk révén a páciensek, a műtéti eszközök és a személyzet is pontos időzítéssel érkezik a szükséges helyszínekre. A műszerek és eszközök sterilitását intézményünk saját, a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelő sterilizáló egysége biztosítja pácienseink maximális biztonsága érdekében. Műtőinkben az előírt légnyomást, páratartalmat, hőmérsékletet és a mikroorganizmusok biztonságos kiszűrését korszerűen vezérelt és felügyelt légtechnikai rendszer biztosítja. A műtők építészeti kialakításának kulcseleme, hogy a maximális takaríthatóság érdekében minden műszer és berendezés a mennyezetre felfüggesztett, rugalmasan mozgatható konzolokon foglal helyet, a falakat pedig könnyen fertőtleníthető panelek borítják.

Kérjük, a legördülő menülistából válassza ki az Ön számára érdekes műtéti kategóriát, és ismerkedjen meg az egyes műtéttípusokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal és a műtéteket végző orvosainkkal.

Hogy jut el a műtétig az, akinek szüksége van rá?

Pácienseinknek – bármilyen panaszról is legyen szó – először egy szakorvosi vizsgálaton kell részt venniük, ahol az orvos előírja, milyen további diagnosztikai vizsgálatokra van szükség a pontos diagnózis felállításához. A labor és radiológiai vizsgálatok házon belül elvégezhetők, előre foglalt időpontokban.

Előfordul az is, hogy a hozzánk érkezők egy korábbi vizsgálat eredményeként tisztában vannak azzal, hogy műtétre lesz szükségük (például egy halogatott sérvműtét esetén). Nekik is elsőként az operáló orvoshoz kell időpontot foglalniuk egy szakorvosi vizsgálatra. Erre a korábbi leleteiket, eredményeiket mindenképp magukkal kell hozniuk!

Ha bebizonyosodik, hogy valóban műtétre van szükség, úgy a szakorvos ezt jelzi az esetmenedzsereink felé, akik az egyes műtéteket az árajánlat adástól a műtött páciens otthonába bocsátásáig személyre szabottan nyomon követik.

Az esetmenedzserek a műtő orvossal konzultálva megtervezik a műtét időpontját, hozzárendelik a szükséges vizsgálatokat (kardiológiai, labor stb.) és időpontot egyeztetnek aneszteziológiai vizsgálatra is. Az így összeállt folyamat alapján határozzák meg a műtét árát, amely a műtét utáni bentfekvés (azaz ápolási költség) díját is tartalmazza.

A pácienseink az árajánlatot emailben megkapják, ennek elektronikus elfogadásával jön létre a szerződés a Duna Medical Center és a páciens között. A műtéti díj a műtétet megelőzően átutalással, vagy a helyszínen – legkésőbb a műtét napján – bankkártyával vagy készpénzzel fizetendő.

Ide kattintva elérhető letölthető tájékoztatónk, melyben a műtétre érkezők ismerhetik meg a legfontosabb - műtéttel kapcsolatos - teendőket, tudnivalókat.

A műtétek, beavatkozások ára nem tartalmazza a műtétet megelőző vizsgálatok, a műtét során esetlegesen szükségessé váló speciális eszközök, valamint a műtétet követő ápolási csomag díját. Műtéti áraink ugyanakkor tartalmazzák a szövettani vizsgálat és vérkészítmények árait, valamint a műtét utáni első vizsgálat árát (általában varratszedéssel együtt).