Szemhéjplasztika

Plasztikai műtétek

Szemhéjplasztika

Szemhéjplasztika Üdvözöljük a Liv Duna Medical Center szemhéjplasztika szolgáltatásának oldalán, ahol az Ön megjelenésének és jólétének javítása a mi küldetésünk. A szemhéjplasztika egy kifinomult sebészeti eljárás, amely a szemhéjak megjelenésének javítására irányul, megoldást kínálva mindazoknak, akik frissebb, fiatalosabb megjelenést szeretnének elérni.

Miért válasszon minket?

 • Szakértői Gondoskodás: Kórházunk a legmodernebb technológiákat és sebészeti technikákat alkalmazza, biztosítva a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb kezelést.
 • Személyre Szabott Megközelítés: Minden páciensünk egyedi, ezért kezeléseinket személyre szabottan, az Ön igényeihez igazítva tervezzük meg.

Kinek szükséges a szemhéjplasztika?

A szemhéjplasztika azoknak ajánlott, akik:

 • Tapasztalják a bőr elvékonyodását, rugalmasságának csökkenését a szemhéjak területén.
 • Zavarja a felső szemhéj bőrének megereszkedése, amely rácsüng a szempillasorra, megnehezítve ezzel a sminkelést.
 • Szeretnék megszüntetni az alsó szemhéj területén megjelenő megnyúlt bőrt és zsírpárnákat.

A műtét menete

A szemhéjplasztika helyi érzéstelenítés mellett zajlik, ahol a felső szemhéjplasztika során eltávolítjuk a felesleges bőrt, az alsó szemhéjplasztika esetében pedig a megnyúlt bőrt és a zsírréteget távolítjuk el, így biztosítva a szemek fiatalosabb és pihentebb megjelenését.

Felépülés

A felépülési időszak általában rövid, a páciensek többsége egy héten belül visszatérhet a mindennapi tevékenységeikhez. Teljes felépülés és a végeredmények megjelenése néhány hét alatt várható.

Áraink

Áraink tükrözik elkötelezettségünket a kiváló minőségű ellátás iránt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t, és ha a beavatkozásnak nincs egészségügyi indoka, a 27% ÁFA hozzáadódik.

Készen áll arra, hogy újra felfedezze önmagát? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük, hogyan segíthetünk Önnek elérni az áhított megjelenést és komfortérzetet.

Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Szakorvosok böngészése

Árak
 • Alsó szemhéjplasztika
  550 000 Ft
 • Felső szemhéjplasztika
  450 000 Ft
 • Plasztikai sebészeti kontroll vizsgálat
  32 000 Ft
 • Plasztikai sebészeti vizsgálat
  37 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek