Koronavírus tesztek

Laborvizsgálatok

Koronavírus tesztek

COVID-19 ANTIGÉN GYORSTESZT

Ez a fajta antigén gyorsteszt az orr-, illetve garatnyálkahártyáról vett mintából a vírus jelenlétét mutatja ki, amiről a vizsgálat helyszínén 15 percen belül eredményt kapunk. Elvégzését azoknak ajánljuk, akik tüneteket mutatnak, és úgy vélik, hogy nagy valószínűséggel COVID-19 fertőzöttek.

A szerológiai – vérmintából elvégzett – vizsgálathoz képest, amely a legpontosabban azt mutatja ki, hogy valaki korábban átesett-e már a fertőzésen, ez a teszt arra ad választ, hogy a tesztelés pillanatában fertőzött-e a tesztalany. Az eredményt 15 percen belül megkapjuk.

A szolgáltatás ára 13.750 Ft, amely a vizsgálat alkalmával a helyszínen fizetendő. A teszteléshez előzetes időpontfoglalás szükséges. Kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (1) 790 7070-es telefonszámon, vagy jelezze időpont igényét online felületünkön, és visszahívjuk.

Teendők a mintavételt megelőző 4 órában
  • ne egyen vagy igyon, gyógyszert ne vegyen be
  • ne használjon szopogatós tablettát, cukorkát, rágógumit
  • ne mossa meg a fogát, ne használjon szájvizet
  • ne használjon orrsprayt

Ha túl korán, a betegség kezdeti fázisában történik a mintavétel, vagy a fenti előírásokat nem tartják be maradéktalanul, születhet negatív eredmény annak ellenére, hogy aktuálisan fennáll a fertőzés. Tüneteket mutató páciensnél negatív gyorsteszt esetén javasolt elvégezni a PCR tesztet is.


Árak
  • COVID-19 antigén gyorsteszt
    15 130 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek