Mellkisebbítés

Plasztikai műtétek

Mellkisebbítés

Mellkisebbítés Túlzottan nagy mellmérettel járó fizikai és lelki terhektől szeretne megszabadulni? A mellkisebbítés nem csupán esztétikai beavatkozás, hanem lehetőség a jobb életminőségre és önbizalomra.

Mi a Mellkisebbítés és Mikor Szükséges?

A mellkisebbítés egy olyan sebészeti beavatkozás, amely során csökkentjük a mellek méretét azáltal, hogy eltávolítjuk a felesleges mirigy- és zsírszövetet, valamint a megnyúlt bőrt. Ezáltal a mellek térfogata és súlya csökken, miközben az esztétikai megjelenés is javul. Ajánlott azoknak, akik a nagy mellméret miatt hát- és gerincfájdalmaktól szenvednek, nehezen találnak megfelelő méretű ruházatot, vagy pszichés, illetve önértékelési problémákkal küzdenek.

Mi a Mellfelvarrás és Mikor Javasolt?

A mellfelvarrás a megereszkedett mellek kontúrjának helyreállítására szolgáló műtét, amely során eltávolítjuk a felesleges bőrt, és a megmaradt szöveteket új, esztétikusabb pozícióban rögzítjük. Ez a beavatkozás különösen azok számára javasolt, akik a terhesség, szoptatás, jelentős súlyvesztés vagy az öregedés következtében elvesztették melleik feszességét és formáját.

A Beavatkozás Menete

Minden műtétet altatásban végezünk, hogy a pácienseink a lehető legnagyobb kényelemben részesüljenek. A mellkisebbítés során különböző technikákat alkalmazunk a mellszövet csökkentésére és formázására, beleértve a körkörös és a "fordított T" metszést is, amelyeket az egyéni adottságok és igények figyelembevételével választunk ki. A tejcsatornák megőrzése lehetővé teszi a szoptatást a műtét után.

Árak és További Információ

Áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t. Amennyiben a beavatkozás nem egészségügyi indokból történik, árainkhoz 27% ÁFA hozzáadódik. 

A mellkisebbítés lehetőséget kínál azok számára, akik a túlzottan nagy mellekkel járó fizikai és lelki nehézségeket szeretnék leküzdeni. Forduljon hozzánk bizalommal további információért és személyre szabott konzultációért.

Dr. Fekete Attila
Dr. Fekete Attila
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Dr. Fekete Attila
Dr. Fekete Attila
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Szakorvosok böngészése

Árak
 • Dr. Fekete Attila - Emlő felvarrás
  1 174 000 Ft-tól
 • Dr. Fekete Attila - Emlő felvarrás (esztétikai)
  1 490 000 Ft-tól
 • Dr. Fekete Attila - Emlő kisebbítés
  1 174 000 Ft-tól
 • Dr. Fekete Attila - Emlő kissebítés (esztétikai)
  1 490 000 Ft-tól
 • Dr. Fekete Attila - Plasztikai sebészeti vizsgálat
  Ingyenes
 • Dr. Kunos Csaba - Mellfelvarrás
  1 678 000 Ft-tól
 • Dr. Kunos Csaba - Mellredukció
  1 678 000 Ft-tól
 • Dr. Kunos Csaba - Plasztikai sebészeti vizsgálat
  37 000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák az ápolási csomag díját