Mellkisebbítés

Plasztikai műtétek

Mellkisebbítés

Mellkisebbítés A túlzottan nagy méretű mellek problémát jelenthetnek viselőjük számára. A nagy mellméret egészségügyi panaszokat, hát- és gerincfájdalmakat okozhat, de olyan is előfordul, hogy pszichés terhet, lelki nehézséget jelent, akár önértékelési zavarokat is előidézhet. Nehézséget jelenthet a megfelelő méretű fehérnemű vagy öltözék kiválasztása, és gondot okozhat az intenzív sportolás. A mellfelvarrás során eltávolítják a megereszkedett mellek mirigyállományának felesleges részét és a meghagyott állományt új helyzetben rögzítik.

Mi történik a mellkisebbítés során?

A mellkisebbítés során a felesleges mirigy- és zsírszövetet eltávolítjuk, ezáltal a mellek térfogata, súlya csökken. A plasztikai sebész a megmaradt mirigyállományból a megnyúlt bőrszövet egy részének kimetszésével kialakítja az esztétikus mellet. A mellkisebbítő műtét során a tejcsatorna egysége megmarad, így a szoptatás mellplasztikát követően is lehetséges. A műtétet altatásban végzünk.

Kisebb mellkorrekció esetén egy körkörös és egy rövid függőleges metszést ejtünk. Nagyobb mértékű korrekció alkalmával az előbbi bemetszés a mell alatti redőben kiegészül egy haránt irányúval, ezt nevezik fordított T technikának. A legmegfelelőbb műtéttípust az egyéni adottságok figyelembe vételével a plasztikai sebésszel történő konzultáció során választják ki.

Árakkal kapcsolatos információ

Áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ha a beavatkozásnak nincs egészségügyi indoka, úgy árainkhoz a 27% ÁFA hozzáadódik.

Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Szakorvosok böngészése

Árak
  • Mellfelvarrás
    1 525 000 Ft
  • Mellredukció
    1 525 000 Ft
  • Plasztikai sebészeti vizsgálat
    33 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek