Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

A Duna Medical Center 2015 óta a magyarországi magán-egészségügyi ellátás egyik legjobban felszerelt központja, ahol járóbeteg rendelés, kórházi ellátás és diagnosztika egyaránt zajlik. 2021-ben átadott új, önálló kórházépületünkben elhivatott, nemzetközileg is elismert szakemberekkel dolgozunk a betegek biztonságos gyógyulásáért.

Elkötelezett szakemberek

Orvosaink a modern gyógyítás iránt elkötelezett, elismert szakemberek, szakmájuk legjobbjai közül kerülnek ki, sok esetben jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek.

A rendelőkben, műtőkben és a fekvőbeteg részlegen dolgozó egészségügyi szakdolgozóink tudásukkal, gyakorlati tapasztalatukkal és humánus szemléletükkel mind a páciensek biztonságát, magas színvonalú ellátását és gyógyulását szolgálják.

Modern diagnosztika

A legújabb berendezésekkel felszerelt radiológiánkon az alacsony sugárdózissal működő röntgen mellett a legmodernebb 3 dimenziós, szöveti mintavételre is alkalmas digitális mammográf készülék, a csontsűrűség mérését végző röntgen készülék, illetve a számos szakterületen használható ultrahang berendezések mind a pontos diagnózis felállítását segítik.

Természetesen szolgáltatásaink közé tartozik a szükséges laboratóriumi vizsgálatokhoz kapcsolódó mintavétel és az eredmények kiértékelése is.

Szakrendelések szinte minden területen

Az andrológiától a gasztroenterológián és a nőgyógyászaton át az urológiáig szinte a teljes abc-t lefedik rendeléseink: 45 szakterületen kínálunk vizsgálati lehetőséget új, a legmodernebb eszközökkel felszerelt rendelőinkben.

Precíziós, minimál invazív sebészet

A Duna Medical Center vadonatúj kórháza a magyar egészségügyi ellátásban elérhető legkorszerűbb műtéti infrastruktúrával, eszköz- és műszerparkkal rendelkezik. 

A laparoszkópos műtéti eljárásokhoz használt speciális nagyfelbontású 3D kamera- és monitorrendszer segíti sebészeink munkáját. 

Kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvosaink a legkorszerűbb műszereken keresztül követik a páciensek műtét közbeni életfunkcióit és biztosítják a megfelelő altatást, fájdalomcsillapítást és lélegeztetést.

Szülészeti központ

Szülészeti központunk filozófiája, hogy egyesítse magában a biztonságot, a szakmaiságot és a harmóniát. gyakorlatában előtérbe helyezzük a természetes szülést, ugyanakkor élvonalbeli műtéti eszközparkunkkal és szakszemélyzetünkkel fel vagyunk készülve a szülő nők és a születendő gyermekek biztonsága érdekében szükségessé váló – akár tervezett, akár sürgős, a szülés folyamata során felmerülő - szülészeti műtéti beavatkozásokra is.

Modern, kényelmes kórházi környezet

Olyan magán-egészségügyi intézményt működtetünk, ahol a magas színvonalú orvosi ellátás mellett hangsúlyt fektetünk betegeink kényelmére, emelt szintű kiszolgálására is.

Sebészeti osztályunk fekvőbeteg részlegén és szülészetünkön egy- és kétágyas elhelyezést kínálunk pácienseink részére. Távirányítóval több ponton állítható ágyak, a műtétet követően szükséges étrendnek megfelelő, dietetikus által meghatározott ebéd, valamint kávé, tea és frissítő kínálattal ellátott betegnappali, és wifi szolgáltatás biztosítják lábadozó betegeink és kismamáink kényelmét, mielőbbi felépülését.

Galériánkban összeállítást talál az új épületünkben készült fotókból.