Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

2023 őszén a Liv Hospital cégcsoport átvette a Duna Medical Center működtetését, amely 2015 óta a magyarországi magán-egészségügyi ellátás egyik legjobban felszerelt központja, ahol járóbeteg rendelés, kórházi ellátás és diagnosztika egyaránt zajlik. A cégcsoport célja, hogy a Liv Duna Medical Center a legmagasabb nemzetközi színvonalú referenciaintézmény legyen a régióban és Európában. Kórházunkban elhivatott és elismert szakemberekkel dolgozunk a betegek biztonságos gyógyulásáért.

A Liv Duna Medical Center orvosai elkötelezettek a modern orvosi gyakorlatok mellett, szakterületükön a legjobbak közé tartoznak, gyakran jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. Rendelőinkben, műtőinkben és fekvőbeteg-osztályainkon dolgozó egészségügyi szakembereink tudásukat, gyakorlati tapasztalataikat és humánus hozzáállásukat felhasználva biztosítják betegeink biztonságát, magas színvonalú ellátását és gyógyulását.

A legfejlettebb diagnosztikai eszközökkel felszerelt radiológiánkon az alacsony sugárdózissal működő röntgen mellett a legmodernebb 3 dimenziós, szöveti mintavételre is alkalmas digitális mammográf készülék, a csontsűrűség mérését végző röntgen készülék, illetve a számos szakterületen használható ultrahang berendezések mind a pontos diagnózis felállítását segítik.

Szolgáltatásaink magukban foglalják a szükséges laboratóriumi vizsgálatokat és az eredmények gyors kiértékelését is.

A legmodernebb eszközökkel felszerelt rendelőinkben szinte a teljes orvosi spektrumot lefedik szakrendeléseink. Az andrológiától a gasztroenterológián és a nőgyógyászaton át az urológiáig kínálunk vizsgálati lehetőséget.

Sebészet terén a magyar egészségügyi ellátásban elérhető legkorszerűbb műtéti infrastruktúrával és eszközparkkal rendelkezünk, beleértve a minimál invazív, laparoszkópos eljárásokhoz szükséges magasfelbontású 3D kamera- és monitorrendszereket.

Kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvosaink a legkorszerűbb műszereken keresztül követik a páciensek műtét közbeni életfunkcióit és biztosítják a megfelelő altatást, fájdalomcsillapítást és lélegeztetést.

Szülészeti központunk a biztonság, szakmaiság és harmónia jegyében működik, hangsúlyozva a természetes szülés fontosságát, miközben készen állunk minden szükséges szülészeti műtéti beavatkozásra, legyen az tervezett vagy sürgős.

Olyan magán-egészségügyi intézményt működtetünk, ahol a magas színvonalú orvosi ellátás mellett hangsúlyt fektetünk betegeink kényelmére, emelt szintű kiszolgálására is. Sebészeti osztályunk fekvőbeteg részlegén és szülészetünkön egy- és kétágyas elhelyezést kínálunk pácienseink számára. Távirányítóval több ponton állítható ágyak, a műtétet követően szükséges étrendnek megfelelő, dietetikus által meghatározott, személyre szabott étkezés, valamint további kényelmi szolgáltatások garantálják lábadozó betegeink és kismamáink gyors és kellemes gyógyulását, mielőbbi felépülését.

Galériánkban összeállítást talál az új épületünkben készült fotókból.