Szülészeti csomagok

Szülészeti csomagok

Szülészeti csomagok A Duna Medical Center szülészetének filozófiája, hogy egyesítse magában a biztonságot, a szakmaiságot és a harmóniát. A biztonságot és a magas szakmai színvonalat komplex kórházi hátterünk, szigorúan ellenőrzött folyamataink és felkészült szakembergárdánk nyújtja. A harmóniát emberközpontú megoldásaink és a személyes igények széles körét kielégítő, barátságos környezet biztosítja. Szülészetünk gyakorlatában előtérbe helyezzük a természetes szülést, ugyanakkor élvonalbeli műtéti eszközparkunkkal és szakszemélyzetünkkel fel vagyunk készülve a szülő nők és a születendő gyermekek biztonsága érdekében szükségessé váló – akár tervezett, akár sürgős, a szülés folyamata során felmerülő - szülészeti műtéti beavatkozásokra is. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseinknek ne csak biztonságos egészségügyi ellátást, hanem a biztonságérzetüket megalapozó, jól érthető tájékoztatást és lelki támogatást is nyújtsunk.

Szülészeti csomagjaink

Mindhárom szülészeti csomagunk tartalmazza a biztonságos és harmonikus szülés támogatásához szükséges szolgáltatásokat. Emelt szintű csomagjaink személyes igények szélesebb körű kielégítésére is hangsúlyt helyeznek és az orvosválasztás lehetőségét is tartalmazzák. Exkluzív csomagunk az újszülött bővített körű ellátási igényeit is kielégíti, és a szülésznőválasztás lehetőségét is tartalmazza.


* Alap és Prémium csomag választásakor a szükség esetén nyújtott szolgáltatások díját a Duna Medical Center aktuális árlistája alapján számlázzuk.
** A fotózáson készült képekből fotócsomagok különböző méretváltozatokban külön rendelhetők.

Kismamák figyelmébe ajánljuk a következő szolgáltatásainkat is:

Szülésre felkészítő tanácsadás-sorozatunk célja, hogy a leendő szülők választ kapjanak a szüléssel és a gyermekágyas időszakkal kapcsolatos kérdéseikre, illetve, hogy jobban megismerjék a kórházi körülményeket, a szülészeti központ dolgozóit, így a szüléskor már egy ismerős környezet fogadja a kismamákat. A részletes információ megtalálható honlapunkon, a jegyek pedig megvásárolhatók webshopunkban.

Laktációs szaktanácsadó kollégánk előre egyeztetett időpontban várja Önt, ha nehézséggel küzd a szoptatás során: ha nem elegendő az anyatej, ha fájdalmas a szoptatás, ha nem tudja, miért sír sokat a babája, ha pótlásra van szükség…és még sorolhatnánk az okokat. Személyre szabott segítséggel szakemberünk a háttérben rejlő problémák feltárásával a tüneti kezelés mellett oki megoldást is keres és lelki támogatást nyújt. Foglaljon időpontot telefonon vagy online!

Árak
 • Alap csomag
  775 000 Ft
 • Exkluzív csomag
  1 300 000 Ft
 • Prémium csomag
  1 095 000 Ft
 • Szülésznő választás - az ALAP csomag kiegészítéseként
  100 000 Ft
 • Szülészorvos választás - az ALAP csomag kiegészítéseként
  200 000 Ft
 • Választható: családi szoba 1 kísérővel, legfeljebb 3 éjszakára - a PRÉMIUM csomag kiegészítéseként
  134 000 Ft
 • Választható: családi szoba 1 kísérővel, legfeljebb 3 éjszakára - az ALAP csomag kiegészítéseként
  189 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek