Plasztikai sebészet

Szakrendelések

Plasztikai sebészet

Plasztikai sebészet Járóbeteg-ellátásunk keretében helyi érzéstelenítésben végezhető, műtő környezetet nem igénylő kisebb beavatkozásokat végzünk. Ide tartoznak általában az anyajegyek, szemölcsök, vagy egyéb bőrelváltozások esztétikai vagy egészségügyi okból történő kimetszése.

Akár esztétikai, akár egészségügyi okból szükséges anyajegy, szemölcs, vagy egyéb bőrfüggelék eltávolítása, annak legbiztonságosabb módja a sebészi kimetszés. Járóbeteg ellátásunk keretében ezen beavatkozásokat helyi érzéstelenítésben végezzük. Plasztikai sebészünk szakértelme garanciát jelent a megfelelő esztétikai és kozmetikai eredményre. Az összevarrt heget steril kötéssel fedjük, a további feladatok, pl az esetleges kötéscsere és a varratszedés rendjéről szakorvosunk részletes tájékoztatást ad. 

A beavatkozás elvégezhető bőrgyógyászati javaslatra, vagy a páciens szándéka alapján. Ez utóbbi esetben a plasztikai sebész dönt a beavatkozás elvégezhetőségéről. Amennyiben bármely okból a kimetszés nem, vagy csak egy következő alkalommal történhet meg, úgy a vizsgálatért plasztikai sebészi kolzultációs díj fizetendő.

A beavatkozás egyszerű kimetszés esetén 30 percet vesz igénybe. Nagyobb bőrfelületet érintő kimetszés esetén un. lebenyplasztika végzésére lehet szükség, melynek időigény hosszabb, általában egy óra.

Az eltávolított darabot minden esetben szövettani vizsgálatra küldjük, melynek révén megállapítható, hogy volt-e esetleg rosszindulatú elváltozás - pl. melanoma - az eltávolított területen. Az első kimetszés ára tartalmazza a szövettani vizsgálat árát, a további kimetszések esetén azonban, amennyiben a szövettani vizsgálat szükséges, úgy annak az ára a beavatkozás költségéhez hozzáadódik.

A beavatkozás ára magában foglalja a kimetszést követő első, varratszedéssel egybekötött kontroll vizsgálat árát.

Plasztikai sebészeti szakorvosi konzultáció keretében bármely más plasztikai sebészeti beavatkozási igény - például mellnagyobbítás vagy -redukció, szemhéj-, fül-, orr- vagy hasplasztika - esetén részletes tájékoztatást adunk az igényelt műtét feltételeiről, a várható előnyökről és a kockázatokról. A műtéteket a Duna Medical Centerben Magyarország legkorszerűbben felszerelt műtőiben végezzük. Amennyiben jszeretné megismerni ezeket a műtéti lehetőségeket, ide kattintva átvezetjük Önt a plasztikai műtétek oldalára.

Dr. Basar Oguzhan
Dr. Basar Oguzhan
Általános orvos, hajbeültetési szaktanácsadó
Dr. Fekete Attila
Dr. Fekete Attila
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Dr. Basar Oguzhan
Dr. Basar Oguzhan
Általános orvos, hajbeültetési szaktanácsadó
Dr. Fekete Attila
Dr. Fekete Attila
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Szakorvosok böngészése

Árak
 • ELSŐ plasztikai sebészi konzultáció INGYENES - Dr. Fekete Attila
  Egyedi ár
 • Kimetszés és lebeny plasztika (szövettani vizsgálattal)
  315 000 Ft
 • Kimetszés varrattal - minden további darab
  57 000 Ft
 • Kimetszés varrattal (szövettani vizsgálattal) - egy darab
  144 000 Ft
 • Plasztikai sebészeti kontroll vizsgálat
  32 000 Ft
 • Plasztikai sebészi konzultáció
  37 000 Ft
 • Szövettani vizsgálat további minták esetén (darabonként)
  22 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek