Fül- és orrplasztika

Plasztikai műtétek

Fül- és orrplasztika

Fül- és orrplasztika Egy genetikai eredetű vagy baleset okozta zavaró elváltozás, szépséghiba rossz hatással lehet a közérzetünkre és az életminőségünkre is. Ezek helyreállításával, korrigálásával foglakozik a plasztikai sebészet, és ezen belül foglal el egy külön területet a fület és orrot érintő plasztikai műtétek köre.

Milyen problémákkal érdemes plasztikai sebészhez fordulni?

Az, hogy mit tekint valaki zavaró esztétikai problémának, rendkívül szubjektív kérdés. Gyakori beavatkozások például a hegkorrekciók, az anyajegyek és a bőrelváltozások eltávolítása. A nagyobb műtétek közül az arc-, has-, orr-, mellplasztika és az elálló fül korrekciója tartozik a népszerű szépészeti beavatkozások sorába.

A plasztikai sebészeti beavatkozást egy minden részletre kiterjedő általános tájékoztatásnak kell megelőznie. Az esztétikai problémák vizsgálatakor és a várható eredmény megtervezésekor számos tényezőt kell mérlegelni. A páciens elvárásain kívül az egyéni adottságok és az egészségi állapot is nagyban befolyásolhatja, hogy milyen eljárás ajánlott a páciens számára. A részletes felvilágosításnak ki kell térnie a lehetséges komplikációkra, szövődményekre is. A beavatkozás mindig személyre szabott. A cél a páciens elképzeléseinek leginkább megfelelő, biztonságosan végrehajtható, sikeres kezelés vagy műtét elvégzése.

Árakkal kapcsolatos információ

Áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ha a beavatkozásnak nincs egészségügyi indoka, úgy árainkhoz a 27% ÁFA hozzáadódik.

Dr. Fekete Attila
Dr. Fekete Attila
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Dr. Fekete Attila
Dr. Fekete Attila
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Szakorvosok böngészése

Árak
 • Elálló fül korrekció (mindkét fül) - Dr. Fekete Attila
  394 000 Ft
 • Elálló fül korrekció (mindkét fül) (esztétikai) - Dr. Fekete Attila
  500 000 Ft
 • Fülplasztika
  891 000 Ft
 • Orrplasztika
  1 656 000 Ft
 • Plasztikai sebészeti vizsgálat
  37 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek