Fül- és orrplasztika

Plasztikai műtétek

Fül- és orrplasztika

Fül- és orrplasztika Egy genetikai eredetű vagy baleset okozta zavaró elváltozás, szépséghiba rossz hatással lehet a közérzetünkre és az életminőségünkre is. Ezek helyreállításával, korrigálásával foglakozik a plasztikai sebészet, és ezen belül foglal el egy külön területet a fület és orrot érintő plasztikai műtétek köre.

Milyen problémákkal érdemes plasztikai sebészhez fordulni?

Az, hogy mit tekint valaki zavaró esztétikai problémának, rendkívül szubjektív kérdés. Gyakori beavatkozások például a hegkorrekciók, az anyajegyek és a bőrelváltozások eltávolítása. A nagyobb műtétek közül az arc-, has-, orr-, mellplasztika és az elálló fül korrekciója tartozik a népszerű szépészeti beavatkozások sorába.

A plasztikai sebészeti beavatkozást egy minden részletre kiterjedő általános tájékoztatásnak kell megelőznie. Az esztétikai problémák vizsgálatakor és a várható eredmény megtervezésekor számos tényezőt kell mérlegelni. A páciens elvárásain kívül az egyéni adottságok és az egészségi állapot is nagyban befolyásolhatja, hogy milyen eljárás ajánlott a páciens számára. A részletes felvilágosításnak ki kell térnie a lehetséges komplikációkra, szövődményekre is. A beavatkozás mindig személyre szabott. A cél a páciens elképzeléseinek leginkább megfelelő, biztonságosan végrehajtható, sikeres kezelés vagy műtét elvégzése.

Árakkal kapcsolatos információ

Áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ha a beavatkozásnak nincs egészségügyi indoka, úgy árainkhoz a 27% ÁFA hozzáadódik.

Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Dr. Kunos Csaba
Dr. Kunos Csaba
Plasztikai sebész
Szakorvosok böngészése

Árak
  • Fülplasztika
    810 000 Ft
  • Orrplasztika
    1 505 000 Ft
  • Plasztikai sebészeti vizsgálat
    33 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek