Nyílt napok a szülészeten

Nyílt napok a szülészeten

Nyílt napok a szülészeten A szülészeti osztályunk bemutatásának célja, hogy a leendő szülők jobban megismerjék a kórházi körülményeket, a szülészeti központ dolgozóit, így a szüléskor már egy ismerős környezet fogadja őket. Minden csütörtökön, a körbevezetés során feltehetik a szüléssel és a gyermekágyas időszakkal kapcsolatos kérdéseiket is.

Kedves érdeklő Kismama!

Teljesen természetes, hogy a szülés előtt álló várandósok tele vannak izgatottsággal és várakozással teli szorongással.

Meglátogatni a helyet, megismerni az ott dolgozó szakembereket, ahol világra szeretné hozni a gyermekét, számos előnnyel jár. A hely biztonsága és az ismerős arcok segítenek csökkenteni a szorongást, és nagyban hozzájárulnak a pozitív szülés- születés élmény megéléséhez.

A nyílt napon kötetlen beszélgetés keretében választ kaphat az Önben felmerülő kérdésekre a várandósgondozás és a szüléssel kapcsolatosan, amely kérdésekre a szülésznőink a legújabb szakmai ajánlásokat követve, nyitottan egyéni kívánságokat-kéréseket figyelembe véve válaszolnak.

Ismertetjük az osztály működését, és fontos információkat adunk a várandósgondozási, és szülési csomagok, valamint a szerződéskötésekkel kapcsolatosan.

DMC szülészetiosztályának célja, hogy egyesítse magában a biztonságot, a szakmaiságot és a harmóniát.

A nyílt napokra történő jelentkezés kizárólag online formában lehetséges. Egy nyílt napra legfeljebb 15 várandós anyuka jelentkezését tudjuk elfogadni, plusz egy-egy kísérő személyét. A kísérőknek nem kell jelentkezniük.

Kérjük, kísérje figyelemmel honlapunkat!

Kérdés esetén forduljon munkaidőben Abért Borbála esetmenedzserünkhöz, a +36-70-332-1594 telefonszámon. Ha munkatársunk elfoglaltsága miatt nem tudja fogadni hívását, amint lehetősége lesz rá, visszahívja Önt.

Szeretettel várjuk Önt és párját nyílt napunkra!