Elérhetőség, ügyelet

Elérhetőség, ügyelet

Elérhetőség, ügyelet Várandósgondozási és szülészeti csomagjaink igénybe vétele szerződéskötés alapján lehetséges. Előzetes egyeztetés érdekében kérjük keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

SZERZŐDÉSKÖTÉS

Szülészeti, illetve várandósgondozási csomagjainkra történő szerződéskötés egyeztetése vagy informálódás érdekében kérjük, hogy keresse dedikált kapcsolattartónkat:

Botlik Petra

szuleszet@dunamedical.com

+36 70 332 1594

Ha munkatársunk elfoglaltság miatt nem tudja fogadni hívását, amint lehetősége lesz rá, visszahívja Önt.

EGÉSZSÉGÜGYI KÉRDÉSEK

Egészségügyi kérdés esetén kérjük, hogy keresse szülészeti központunk nővérpultját:

+36 1 790-7080

Ha a nővérpultnál munkatársaink nem tudják felvenni a telefont, a hívás 08:00 és 20:00 óra között néhány csengés után átirányítódik a központi ügyfélszolgálatunkra. 20.00 és 08:00 óra között ha munkatársaink nem tudják megválaszolni a hívását, amint tudják visszahívják Önt azon a számon, amiről betelefonált.

Kórházi védőnő: Török Orsolya

Munkarendje: hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 óra között. Hétvégén illetve munkaszüneti napokon nem tartózkodik a kórházban, így nincs lehetőség a védőnői szolgálat igénybevételére.

Cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 5.

ÜGYELETI ELLÁTÁS

Szülészeti Központunkban ügyeletet is biztosítunk, hétköznap 16:00 óra és reggel 08:00 óra között, valamint a hétvégéken.

Bármilyen nőgyógyászati, vagy terhességhez kapcsolódó problémával kérjük, ügyeleti időben is hívja a +36 1 790-7080 telefonszámot!

Fontos, hogy mielőtt elindulna, mindenképpen egyeztessen kollégáinkkal telefonon, hogy előre felmérhessük, az adott probléma ellátása a hatáskörünkbe tartozik-e.

Az ügyeleti ellátásért a mindenkori ellátás (pl. szakorvosi vizsgálat) díja felett + 13.200 Ft ügyeleti díjat számítunk fel, ügyeleti időben kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség.