Hírek

Hírek

Csípő- és térdprotézis műtét most jelentős kedvezménnyel!

2022-08-30
Ha 2022. augusztus 1. és október 31. között csípőprotézis vagy térdprotézis műtétet végeztet a Duna Medical Centerben, akkor a műtét elvégzéséhez szükséges kivizsgálási csomagot – több mint 90.000 Ft értékben – ajándékba adjuk!
Csípő- és térdprotézis műtét most jelentős kedvezménnyel!

Csípő- vagy térdfájdalmai vannak, melyek korlátozzák a mozgásban, a mindennapi tevékenységek végzésében? A korábbi kezelési módszerek már hatástalannak bizonyulnak? Nem biztos, hogy a fájdalommal együtt kell élnie. A jelentős mértékű porckopásból, gyulladásból, esetleg törésből, balesetből eredő állapotra megoldást kínálhat a csípő- vagy térdprotézis műtét, melyet modern kórházi háttérrel, a legkorszerűbb eljárásokkal és neves orvosokkal végzünk.

Tapasztalt, nagylétszámú szakembergárdánk, a műtét előtti vizsgálatoktól a műtéten keresztül az utókezelésig, komplex ellátást biztosít pácienseink számára.

Az akció igénybevételének feltételei:

  • A műtét előtt el kell végeztetni az előírt kivizsgálásokat.
  • A páciensnek egészségi állapota alapján alkalmasnak kell lennie a műtét elvégzésére.
  • A műtéti beavatkozásnak 2022. augusztus 1. és október 31. között kell megtörténnie.

Mit adunk most ajándékba a műtét mellé?

A műtétet megelőző kivizsgálási csomag szokásos tartalma:

  • kardiológiai szakorvosi vizsgálat szívultrahanggal,
  • mellkasröntgen
  • laborvizsgálatok
  • aneszteziológiai szakorvosi vizsgálatot

A vizsgálatok aktuális összértéke 91.190 Ft.

Részletes feltételek

A műtét előtti kivizsgálás díjait a vizsgálatok elvégzésekor ki kell egyenlíteni, ezeket a műtéti árajánlatban írjuk jóvá, tehát a korábban kifizetett összeggel csökkentjük a műtét díját. Ha az előzetes vizsgálatok alapján a műtét elvégzése a páciens egészségi állapota miatt nem vállalható, úgy a vizsgálatok árának visszatérítésére nem kerül sor.

Orvosi előírás alapján - ha a páciens egészségi állapota ezt szükségessé teszi - a műtét előtt a fent felsoroltakon kívül esetleg egyéb diagnosztikai vizsgálatok elvégzése is szükséges lehet, melyek nem tartoznak az akciós ajándék vizsgálati csomagba. Ezeket az esetleg felmerülő extra költségeket a pácienseknek meg kell téríteniük, ezek jóváírására nem kerül sor.

Duna Medical Center fenntartja a jogot az akció visszavonására, módosítására.

Ha további információt szeretne, vagy időpontot foglalna ortopédiai szakorvosi rendelésre, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 790 7070-es telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online!

Olvasson többet csípő- és térdprotézis műtéteinkről!

Csípőműtétek Térdműtétek

Nézzen szét kórházunkban virtuális túránk segítségével, tekintse meg egyik műtőnket és betegszobánkat!