Hírek

Hírek

Csomagjainkkal kapcsolatos leggyakoribb kérdések és válaszok

2017-01-26
Csomagjainkkal kapcsolatos leggyakoribb kérdések és válaszok

A csomagok bruttó vagy nettó díjúak?

Az egészségügyi szolgáltatás, a tevékenység speciális jellege miatt az ÁFA alól mentes.

Cégek esetében jár-e adókedvezmény a csomagok után?

Amennyiben vállalatok munkáltatói juttatásként kínálják csomagjainkat, a jelenlegi adójogszabályok szerint ezen szolgáltatások természetbeni juttatásnak minősülnek, így járulékkötelesek.

A csomagok árát ki lehet-e fizetni egészségpénztári kártyával?

Igen, egészségpénztári kártyával a csomagok igénybe vehetők. Ez alól kivétel az OTP, az MBH és a Generali Egészségpénztári kártya. Egészségpénztári partnereinkről itt talál részletes tájékoztatót. Egyes egészségpénztárak a megelőző szűrővizsgálatokra kedvezményeket biztosítanak.

Szűrőcsomagok esetében hány napot vesz igénybe a teljes szűrés?

A Duna Medical Center minőségi egészségügyi szolgáltatást nyújt, munkatársaink alapos és szakszerű vizsgálatokat végeznek. Szűrőcsomagtól és a megbeszélt időpontoktól függően a vizsgálati idő lehet 1, 2 vagy esetleg 3 alkalom.

Hogyan kell készülni a vizsgálatokra?

- Labor és ultrahang vizsgálata esetén éhgyomorral kell érkezni. Szénsavmentes ásványvizet lehet csak fogyasztani, teát és kávét nem. Részletes tudnivalót ultrahangos vizsgálatainkról itt talál.

- Laborvizsgálathoz vizeletet nem szükséges hozni, viszont amennyiben ügyfeleink számára az otthonról hozott vizeletminta kényelmesebb, a vizsgálathoz természetesen az is felhasználható.

- A terheléses EKG vizsgálatra sportruházatot hozzon magával, külön sportcipő nem szükséges. A vizsgálat után le tud majd zuhanyozni.

- A szakorvosi összefoglalót és a belgyógyászati vizsgálatot belgyógyászunk végzi.

- A DEXA mérés ismétlése visszatérő pácienseknél, csak az előző évben végzett mérés függvényében szükséges, így szakmai okokból csak azzal a gyakorisággal (1, 2 vagy 3 évente) ismételjük meg, ami a legutóbbi leletben javaslatra került.

Díjfizetés hogyan történik?

A szolgáltatás díját a vizsgálatok megkezdése előtt, akár a helyszínen is rendezheti készpénzzel, bankkártyával vagy egészségpénztári kártyával. (Kivéve OTP, Generali és MBH egészségpénztár). A fizetés történhet továbbá: banki átutalással (Raiffeisen Bank: 12001008-01511677-00100005). Utóbbi esetében szíveskedjenek ezt az igényüket előre jelezni a koordinátor kollégáknak.

A nyomtatványokat szükséges előre kitölteni vagy elég ha személyesen elhozza?

Kevesebb helyszíni adminisztrációval jár és így kényelmesebb, ha előre kitölti és a vizsgálat napjára hozza magával a nyomtatványokat. Természetesen a helyszínen is van lehetőség a dokumentumok kitöltésére.

Mennyi időm van a vizsgálatok elvégzésére?

A díjfizetéstől számított 6 hónapon belül előzetesen egyeztetett időpontokban van lehetőség a vizsgálatok elvégzésére.


A bejelentkezés folyamata

A vizsgálatokra minden egyes alkalommal csak előzetes bejelentkezés alapján lehet időpontot foglalni. A bejelentkezés a következők szerint történhet: call centeren keresztül (+36 1 790 7070), elektronikusan (csomagok@dunamedical.com). A szűrőcsomagban lévő vizsgálatok megszervezése minden esetben egyénileg, személyre szabottan történik, koordinátor kollégák segítségével. A szűrőcsomagos vizsgálatok személyesen történő időpont egyeztetésére nincs lehetőség recepciónkon.


Rendelés helyszíne

Szakrendelőnk és Sebészeti Központunk a Duna partján, a Millennium Városközpontban található, amely autóval és tömegközlekedéssel (2-es, 24-es villamos, buszok) is könnyen megközelíthető.


Szakrendelőnk és Sebészeti Központunk címe:

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.
Telefon: +36 (1) 790 7070
E-mail: info@dunamedical.com
Honlap: www.dunamedicalcenter.hu


Amennyiben bármilyen további kérdése lenne kérjük írjon nekünk az info@dunamedical.com vagy a csomagok@dunamedical.com e-mail címre, vagy hívjon minket +36 (1) 790 7070 -es telefonszámon.