Hírek

Hírek

FONTOS! - Korlátozások

2020-09-14
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy amennyiben 2020. szeptember 1. után járt külföldön vagy kapcsolatban volt igazoltan Covid-19 vírussal fertőzött pácienssel, úgy intézményünk szakrendelésén, diagnosztikai vizsgálatain vagy bármilyen más előjegyzésén csak 2 db negatív eredményű, a mindenkor hatályos kormányrendelet szerint karantén alól mentesítő negatív PCR teszt bemutatásával vehet részt. Ez nem vonatkozik azokra a páciensekre, akiknél a hatóság a tesz elvégzése céljából engedélyezte a karantén feloldását.
FONTOS! - Korlátozások
Kérjük Pácienseinket, hogy intézményünkbe kísérő nélkül érkezzenek (kivéve kisgyermekek, kismamák, illetve azon személyek akik segítségre szorulnak)!
Intézményünkben a maszk viselése kötelező, belépéskor kézfertőtlenítés szükséges.
Fekvőbeteg-osztályunkon látogatási tilalom van érvényben. További információ itt:https://www.dunamedicalcenter.org/hu/hirek/fontos-latogatasi-tilalom

Tájékoztatjuk Önöket, hogy rendeléseink továbbra is zavartalanul működnek.

Várjuk kedves Pácienseink bejelentkezését - időpontot kérhetnek online honlapunkon vagy telefonközpontunknál is (munkanapokon 8:00 és 20:00 között az alábbi számon elérhető: +36 1 790 7070)!

Köszönjük pácienseink megértését, türelmét!