Hírek

Hírek

Fül-, orr-, gégészeti műtétek most 15% kedvezménnyel!

2022-08-30
Ha Ön 2022. szeptember 1. és 30. között fül-, orr-, gégészeti szakorvosi vizsgálaton vesz részt nálunk, és orvosi javaslat alapján műtétre van szüksége, akkor a műtét árából 15% kedvezményt adunk.
Fül-, orr-, gégészeti műtétek most 15% kedvezménnyel!

Krónikus vagy visszatérő felső légúti tünetei vannak? Akadályozott az orrlégzése? Romlott a szaglása? Esetleg diagnosztizált orrpolipja vagy orrsövény ferdülése van? Elképzelhető, hogy panaszai műtét segítségével megszüntethetők.

A műtétet ilyen esetekben nem érdemes halogatni, hiszen annak elvégzésével az esetleges szövődmények elkerülhetők, és az életminőség jelentősen javítható. Foglaljon időpontot fül-, orr-, gégészeti szakrendelésünkre, és éljen a műtéti kedvezmény lehetőségével!

Leggyakoribb műtétek

Orrkagyló korrekció: ennek célja az orrlégzés javítása a túltengő alsó orrkagylók megkisebbítésével.

Orrsövény plasztika: orrsövény ferdülés esetén az orrsövény középvonali helyzetének helyreállításával segítjük, hogy javuljon az orrlégzés.

Endoszkópos orrmelléküreg műtétek, FESS műtét: idült orrmelléküreg gyulladás, orrpolipózis miatt kerülhet sor a beavatkozásra.

Mandula/orrmandula műtét: Ha egy felnőttnél tüszős gyulladások jelennek meg a mandulán, vagy állandóan gyulladásban van, fáradékonyságot, hajhullást, ízületi panaszokat, szív- és vesepanaszokat okozhat. Ekkor indokolttá válik az eltávolítása.

Horkolás-ellenes műtétek: mielőtt műtétre kerül sor, ki kell vizsgálni a horkolás eredetének pontos okát.

 Az akció feltételei

  • A fül-, orr-, gégészeti szakorvosi konzultáción szeptember 1. és 30. között kell részt venni.
  • A műtétet 2022. november 30-ig el kell végeztetni.

A Duna Medical Center fenntartja a jogot az akció visszavonására, módosítására.  

Ha további információt szeretne, vagy időpontot foglalna fül-, orr-, gégészeti szakorvosi rendelésre, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 790 7070-es telefonszámon, vagy foglaljon online!