Hírek

Hírek

Gyomorballon akció feltételek - EZ A SZOLGÁLTATÁS JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

2020-02-11
2020. február 17. - május 17. között a Duna Medical Centerben végzett 1 éves gyomorballon beültetés kedvezményes ára 890.000 Ft.
Gyomorballon akció feltételek - EZ A SZOLGÁLTATÁS JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

Mit tartalmaz az ár?

a beavatkozás árát;
az altatás árát;
műtéti utáni ellátást lábadozó vagy gasztroenterológiai részlegünkön
szükség esetén a beavatkozást követő 24 órán belüli infúziós terápia költségét (a Duna Medical Center nyitvatartási idejében).


Az ár nem tartalmazza:

előzetes vizsgálatok árát,

További feltételek:

A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. Pácienseinknek a kedvezmény igénybevételéhez írásban el kell fogadniuk a Duna Medical Center árajánlatát, ami a kedvezményt már tartalmazza.

A Duna Medical Center fenntartja a jogot az akció visszahívására, módosítására.

A Duna Medical Center fenntartja magának a jogot, hogy beavatkozás során a beavatkozást végző orvos úgy dönthet, hogy a ballon behelyezése nem javasolt. Ilyen esetben a Duna Medical Center egy altatásos gasztroszkópia árát számolja fel a páciensnek.

Időpontok halasztása:

Amennyiben a Duna Medical Centernek felróható okok miatt az akció alatt előjegyzett beavatkozás tényleges időpontja az akciós időszakon kívülre tolódik, akkor 2020. június 17-ig alkalmazható az akciós ár.
Amennyiben a páciens oldaláról, megfelelően dokumentált egészségügyi okok miatt az akció alatt előjegyzett beavatkozás tényleges időpontja az akciós időszakon kívülre tolódik, akkor 2020. június 17-ig alkalmazható az akciós ár.
Amennyiben a páciens kérésére az akció alatt előjegyzett beavatkozás tényleges időpontja az akciós időszakon kívülre tolódik, a nem akciós árakat alkalmazzuk fizetésnél.

További információkért, vagy időpontfoglalásért gasztroenterológiai szakorvosi vizsgálatra kérjük hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 790 7070-es telefonszámon vagy online ide kattintva!