Hírek

Hírek

Infúziós kúra

2021-04-12
Új szolgáltatás a Duna Medical Centerben! Mozgásszervi, izületi fájdalmak esetén Önnek is segítséget nyújthat az infúziós kúra, amelyről cikkünből többet is megtudhat.
Infúziós kúra

Amennyiben mozgásszervi, ízületi fájdalmai vannak, rendkívül jó hatással lehet általános egészségi állapotára és életminőségére egy, az eseti fájdalomcsillapításon túlmutató, tartósabb hatású infúziós kezelés. A kezelés a gerincbetegségek, reumás betegséghez kapcsolódó fájdalmak, illetve műtét utáni fájdalmak és gyulladással járó állapotok esetén nyújt segítséget.

A kúra során egy fájdalomcsillapító, gyulladásgátló, valamint a fájdalom által okozott izomfeszülést enyhítő infúziós oldatot alkalmazunk, melynek fő összetevője a Neodolpasse készítmény.

Az orvos által elrendelt gyógyszert az infúzióban kapja meg a páciens. A kúra 5 egymást követő napon végzett kezelésből áll, alkalmanként kb. 1 óra időtartamban, nyugodt, ellenőrzött körülmények között.

Az infúziós kezelés kiegészíthető minden nap egy 25 perces gyógytornával, amely tovább fokozhatja a kúra hatásosságát.

Bizonyos állapotok fennállása esetén az infúzió nem, vagy csak fokozott elővigyázatossággal alkalmazható, ezért szakorvosi javaslat mindenképpen szükséges a kúra igénybevételéhez. A kezelésről és a lehetséges mellékhatásokról az elrendelő orvos nyújt további tájékoztatást.

A kúra igénybevételére a megvásárlástól számított 90 napon belül van lehetőség.

A szolgáltatások árairól itt tájékozódhat. 

Amennyiben szeretné igénybe venni infúziós kúra szolgáltatásainkat, további tájékoztatásért és időpont foglalásért forduljon telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a +36 1 790 7070-es telefonszámon, vagy jelezze igényét online felületünkön!