Hírek

Hírek

Kardiológiai kivizsgálási csomag kedvezménnyel!

2023-10-01
A Duna Medical Centerben a páciensek egészségének védelme az elsődleges célunk. Folytatódik a kedvezményes lehetőség, így a kardiológiai szakorvosi vizsgálatot, nyugalmi EKG-t és szívultrahang-vizsgálatot egy csomagban, mindösszesen 49 000 Ft-ért veheti igénybe 2023. október 31-ig! Ne késlekedjen, tegyen szíve egészségéért most!
Kardiológiai kivizsgálási csomag kedvezménnyel!

Miért fontosak a kardiológiai vizsgálatok?

A kardiológia a szív- és érrendszerrel foglalkozó orvosi szakág, amely a szívbetegségek diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik. A szakorvosok, akik ezen a területen dolgoznak, rendkívül tapasztaltak a szív- és érrendszeri problémák kezelésében és szerencsés esetben a betegségek megelőzéséről gondoskodank.

A kardiológiai vizsgálat célja, hogy az orvos feltérképezze a páciens szív- és érrendszeri állapotát. Ez egy alapos és részletes vizsgálat, amely segít az orvosnak azonosítani vagy kizárni a szívbetegségeket, valamint meghatározni azok súlyosságát és a szükséges kezelési lehetőségeket. A vizsgálat során a kardiológus figyelembe veszi a beteg tüneteit, anamnézisét és a családi hajlamot, valamint fizikális vizsgálatot és egyéb diagnosztikai teszteket végezhet.

Ezen akció keretében a páciensek a kardiológiai szakorvosi vizsgálat mellett további két fontos tesztet is elvégezünk.

A nyugalmi EKG egy nem invazív módszer a szív elektromos aktivitásának regisztrálására. Ez segít az orvosnak felismerni az esetleges szívritmuszavarokat vagy más szívproblémákat.

A szívultrahang-vizsgálat egy ultrahangos eljárás, amelynek során részletes képet kapunk a szívről és a szívbillentyűkről. Ez a fájdalommentes teszt lehetővé teszi az orvos számára, hogy megvizsgálja a szív szerkezetét, a kamrák méretét, valamint a véráramlást, és az esetleges rendellenességekre utaló jeleket keressen.

A nyugalmi EKG és a szívultrahang-vizsgálat kombinációja a kardiológiai vizsgálat teljeskörű elemzését biztosítja, lehetővé téve az orvos számára a pontosabb diagnózis felállítását és a szükséges kezelési terv kidolgozását.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Foglaljon időpontot a Duna Medical Centerbe, és vegyen részt a 49.000 Ft-os kardiológiai szakorvosi vizsgálat, nyugalmi EKG + szívultrahang-vizsgálat csomag akcióban. Biztosítjuk, hogy elismert szakembereink gondoskodnak Önről, és a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtják.

Tegye meg az első lépést a szív- és érrendszeri egészsége megőrzése érdekében, és bízza magát a Duna Medical Center szakembereire!

Időpontot foglalok