Hírek

Hírek

Meghitt ünnepeket kívánunk!

2021-12-21
Napokon belül lezárjuk azt az évet, amely talán az eddigi legeseménydúsabb esztendő volt a Duna Medical Center életében.
Meghitt ünnepeket kívánunk!

2021 elején beköltözhettünk új, modern tágas kórházépületünkbe, így már lassan egy éve egyedülálló környezetben fogadhatjuk pácienseinket.

Fontos mérföldkő volt, hogy ősszel megnyitottuk szülészeti központunkat, így új épületünk ötödik szintje benépesült gyermeküket váró családokkal és újszülött kisbabákkal. Törekvésünk, hogy az édesanyák és a születendő kisbabák számára kiemelkedő szakembergárdánkkal és felszereltségünkkel a lehető legnagyobb biztonságot teremtsük meg, miközben a harmonikus környezettel és személyes figyelmünkkel az otthonszülés meghittségét nyújtuk.

Hálásak vagyunk pácienseinknek bizalmukért és azért, hogy egyre többen választják egészségügyi szolgáltatóként a Duna Medical Centert!

Önnek és családjának meghitt karácsonyi ünnepeket és egészségben, sikerekben gazdag új évet kívánunk! Bízunk benne, hogy 2022-ben is támogathatjuk Önt egészsége megtartásában vagy visszaszerzésében.