Hírek

Hírek

Minősített magánegészségügyi szolgáltató a Duna Medical Center

2019-07-12
A Duna Medical Center sikeresen teljesítette a Primus Egyesület által alapított szakmai védjegy feltételeit, melyet az az átlátható, jogkövető és magas színvonalon szolgáltató magánegészségügyi intézmények számára hoztak létre.
Minősített magánegészségügyi szolgáltató a Duna Medical Center

Megbízható intézmények védjegye

A hazai magánegészségügyi szektor 12 meghatározó szolgáltatója által 2017-ben alapított Primus Egyesület célja, hogy a minőségi szolgáltatók helyzetbe hozásával segítse a pácienseket a betegközpontú és jogkövető működésű gyógyintézmények kiválasztásában. A szakmai minősítési eljárást független auditorok végzik: az előre be nem jelentett próbavásárlások a gyakorlatban tesztelik az intézmények működését. Három területet vizsgálnak részletesen: a legális, fehérített működésen kívül a betegbiztonság és a minőségi ellátás megvalósulását.

 

A Duna Medical Center kiválóan teljesített

Pácienseink 4,89 pontra értékelték orvosaink munkáját egy 5 pontos skálán. A védjegy megszerzését egy független szakmai minősítési folyamat biztosította, mely során auditorok végeztek próbavásárlást és vettek igénybe különbő szolgáltatásokat intézményünkben. Bartók János, a Duna Medical Center vezérigazgatója így nyilatkozott:

„Működésünk első időszakában pácienseink visszajelzései jelentették az elsődleges és legfontosabb szakmai minősítést, büszkék vagyunk, hogy több mint 98 százalékuk ajánl minket ismerőseinek, családtagjainak. A már korábban megszerzett ISO-tanúsítvány mellett azonban szükségesnek tartjuk a független szakmai értékelést is a rendkívül heterogén hazai privát egészségügyi piacon, ezért fogtunk össze a szektor meghatározó szereplőivel, és alapítottuk meg érdekvédelmi egyesületünket, a Primust.”

Bartók János, a DMC vezérigazgatója az oklevél átvételekor

 

Ezúton is köszönjük munkatársainknak a minőségi munkát, az odafigyelést - az ő áldozatos munkájuk elismerése ez a díj, amire nagyon büszkék vagyunk!