Hírek

Hírek

Segítünk, hogy ne maradjon gyógyszer nélkül!

2020-03-17
Ne maradjon recept nélkül!
Segítünk, hogy ne maradjon gyógyszer nélkül!

Annak érdekében, hogy a járványügyi helyzetben is segítsük Pácienseinket, csapatunkat kibővítettük, így a megnövekedett receptfelírási igényeket is tudjuk kezelni, de kizárólag a keddi, szerdai és csütörtöki napokon.

A RECEPT ÁTVÉTELÉHEZ NEM KELL BEJÖNNIE, AZT VAGY ELEKTRONIKUSAN KÜLDJÜK ("felhőbe", ahonnan bármelyik gyógyszertár le tudja hívni), VAGY POSTÁZZUK ÖNNEK! 

 

Receptet csak olyan páciensnek tudunk felírni, aki már járt intézményünkben, és akinél az adott vényköteles készítmény már korábban felírásra került.

Ha csak receptet szeretne, első lépésként írjon kollégáinknak, és küldje el a következő adatokat:

  • az Ön neve
  • születési ideje
  • felíratni kívánt gyógyszer megnevezése

a recept@dunamedical.com címre.

Kollégáink ezután ellenőrzik a gyógyszer felírhatóságát. Ha tájékoztatják Önt, hogy igen - ÉS CSAK AKKOR! - vásárolja meg webshopunkon a 7.000 forintos receptfelírást.

Munkatársaink ezt követően jelentkezni fognak Önnél és megbeszélik, hogy milyen módon kapja meg a receptet.

Ez lehet

  • E-recept: ilyenkor a recept EESZT-ben (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) tárolt adatbázisba kerül, és Ön gyógyszerét (vagy a koronavírus helyzet miatt elrendelt vészhelyzet alatt az a személy, akinek átadja az okmányait) személyi igazolványával és TAJ kártyájával (vagy ha van eSzemélyije, akkor azzal) átveheti azt bármely patikában.
  • Hagyományos recept – amit postán küldünk el Önnek. Hagyományos recept küldés esetén kérjük számoljon a postai átfutással, ami jelen körülmények között megnövekedhet.