Hírek

Hírek

Sérvműtét most jelentős kedvezménnyel!

2022-08-30
Ha Ön 2022. szeptember 1. és szeptember 30. között sebészeti szakorvosi vizsgálaton vesz részt nálunk, és orvosi javaslat alapján sérvműtétre van szüksége, akkor a szakorvosi vizsgálatot és a műtét utáni kórházi ápolást – műtéttípustól függően 72.000 vagy 106.500 Ft értékben – ajándékba adjuk!
Sérvműtét most jelentős kedvezménnyel!

Sérvre utaló tünetei vannak? Diagnosztizált sérve van?

A sérv magától nem múlik el, és idővel az állapota rosszabbodhat, komolyabb szövődmények is kialakulhatnak. Ne halogasson tovább, éljen a kedvezmények és a gyors megoldás lehetőségével.

Mit adunk most ajándékba a műtét mellé?

  • a műtétet megelőző sebészeti szakorvosi konzultációt
  • a műtét utáni kórházi ápolási csomagot
  • a műtét utáni kontrollvizsgálatot

A kedvezmény aktuális összértéke: 72.000 Ft vagy 106.500 Ft a műtét típusától függően.

Röviden a sérvről:

A sérv gyakori elváltozás. Ha nem okoz panaszt, akár várhatunk is a megoldásával. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy az idő múlásával a sérv nőhet, panaszt okozhat, és további betegségek kialakulását is előidézheti. Ilyenkor a műtéti megoldás már kockázatosabb vagy bonyolultabb lehet.

A Duna Medical Centerben a sérvműtéteket altatásban, gerinc- vagy - szükség esetén - helyi érzéstelenítésben végezzük. Az altatást vagy a gerincérzéstelenítést mindig kiegészítjük a műtéti terület helyi érzéstelenítésével, ami a műtét utáni fájdalmat lényegesen csökkenti. Így legtöbb páciensünket már a műtét napján haza tudjuk engedni. Elsősorban a laparoszkópos technikát alkalmazzuk, ha ez nem lehetséges, hagyományos módszerrel operáljuk a sérvet. A műtétekhez egyénre szabott kialakításban tudjuk alkalmazni a poliészter vagy polipropilen makroporózus hálókat, illetve a részben vagy egészében felszívódó hálókat. Fontos, hogy alkattól és elváltozástól függően tudunk műtéti technikát és hozzá párosuló hálót választani.

A műtét előtti kivizsgálás itt helyben, intézményünkben, és akár egy nap alatt elvégezhető. A műtéteket a Duna Medical Center új, élvonalbeli technológiával felszerelt műtőkomplexumában végezzük.

A sérvek típusairól és a műtéti megoldásokról itt talál részletes információt.

Az akció feltételei:

  • A sebészeti szakorvosi konzultáció díját pacienseinknek ki kell fizetniük, ezt az összeget majd a műtét árából levonjuk.
  • Ha az előzetes szakorvosi vizsgálat, vagy a műtétet megelőző kivizsgálás eredménye alapján a műtét nem végezhető el, úgy a vizsgálat árának visszatérítésére nem kerül sor.
  • Ha a műtét utáni kórházi tartózkodás hossza valamilyen okból meghaladja a műtéti ajánlatban szereplő, szokásos időtartamot, akkor ennek többletköltsége térítendő.
  • A műtétet 2022. november 30-ig el kell végeztetni.

A Duna Medical Center fenntartja a jogot az akció visszavonására, módosítására.  

Ha további információt szeretne, vagy időpontot foglalna sebészeti szakorvosi rendelésre, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 790 7070-es telefonszámon, vagy foglaljon online!