Hírek

Hírek

Strúma műtét előtti kedvezményes konzultációnk folytatódik!

2023-10-01
Kedvezményünk folytatódik! Örömmel tájékoztatjuk, a pajzsmirigy műtét előtti első konzultációt most kedvezményesen veheti igénybe. Az szakorvosi konzultáció ára jelenleg 20 000 Ft, amely akciót meghosszabbított időszakban, 2023. október 31-ig lehet igénybe venni.
Strúma műtét előtti kedvezményes konzultációnk folytatódik!

Örömmel tájékoztatjuk, a strúma műtét előtti első konzultációt most kedvezményesen veheti igénybe. Az szakorvosi konzultáció ára jelenleg 20 000 Ft, amely akciót meghosszabbított időszakban lehet igénybe venni.

A pajzsmirigy egy olyan meghatározó szerv a testünkben, amely bizonyos hormonok termeléséért is felelős, így hát szabályozza a testünk anyagcseréjét, a szív- és érrendszeri funkciókat, valamint az energia szintjét. Bármilyen pajzsmirigy elváltozás, legyen az túlműködés vagy alulműködés, komoly hatást gyakorolhat az egész szervezetre.

Ha pajzsmirigy betegsége, strúma miatt műtéti beavatkozásra van szükséges, amit akár már régóta halogat, a műtét előtti konzultáció rendkívül fontos lépés a helyes döntés, valamint a sikeres beavatkozás érdekében.

A pajzsmirigy műtéti technikák egyik népszerű fajtája a video asszisztált, minimál invazív pajzsmirigy műtét (MIVAT), ezt intézményünkben nagy tapasztalattal végezzük.

A MIVAT technika során a beavatkozást kis nyaki metszéssel végezzük, minimalizálva ezzel a hegesedés és a szövődmények lehetőségét. Ez a módszer számos előnnyel jár, beleértve a rövidebb kórházi tartózkodást, a gyorsabb gyógyulást és a visszatérési idő lerövidülését.

A pajzsmirigy elváltozások számos tünetet okozhatnak, például fáradtságot, súlyváltozást, szívproblémákat, hangulatváltozásokat és koncentrációs nehézségeket. Amennyiben ezeket tapasztalja, javasoljuk, hogy vegye igénybe szakorvosaink konzultációs lehetőségét, ahol részletes vizsgálatokkal segítünk azonosítani a tünetek okát és meghatározni a legmegfelelőbb kezelési lehetőséget.

A konzultáció során a szakértőink részletesen megvizsgálják a pajzsmirigy állapotát, valamint áttekintik a korábbi orvosi eredményeket. A tünetek alapján felmérjük az esetleges pajzsmirigy problémákat és javaslatokat teszünk a további teendőkre. Fontosnak tartjuk, hogy minden betegünk számára egyéni megközelítést alkalmazzunk, és az optimális kezelési tervet állítsuk össze.

A pajzsmirigy műtét komoly döntés, amelyet a legmagasabb szintű szakértelemmel és gondos odafigyeléssel kell végrehajtani. A Duna Medical Centerben büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű ellátást nyújtunk a pajzsmirigy műtétek terén. Tapasztalt orvosaink és a legmodernebb technikák segítségével biztosítjuk, hogy Ön a legjobb kezekben lesz. A Duna Medical Centerben elkötelezettek vagyunk az optimális gyógyulás és eredmény elérése érdekében.

Ne engedje, hogy a pajzsmirigy problémák korlátozzák életét! Vegye igénybe a Duna Medical Center kedvezményes konzultációs lehetőségét, és induljon el az úton a gyógyulás felé még ma!

A Duna Medical Center fenntartja a jogot az akció visszavonására, módosítására.

A pajzsmirigy műtéthez kapcsolódó első konzultációjára szóló kedvezményt Prof. Dr. Máthé Zoltánhoz való időpont foglalás esetén online is megteheti:

Ha további információt szeretne, vagy időpontot foglalna sebészeti szakorvosi rendelésre, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 790 7070-es telefonszámon, vagy foglaljon online!