Hírek

Hírek

Telefonos távkommunikációs szolgáltatás

2020-09-17
Távkonzultáció azoknak, akik nem tudnak eljutni szakorvoshoz!
Telefonos távkommunikációs szolgáltatás

Annak érdekében, hogy a járványügyi helyzetben segítsük Pácienseinket, távkonzultációs szolgáltatást nyújtunk az alább felsorolt szakterületeken.

A szolgáltatás díja szakterületenként változó.

Onkológiai távkonzultáció is elérhető, melyet Prof. Dr. Bodoky György végez, előzetes leletértékeléssel és hosszabb konzultációs idővel, ennek díja 45.000 Ft. 

A távkonzultáció során a szolgáltatást igénybe vevő kizárólag előre egyeztetett időpontban, telefonon kap tanácsadást szakorvosunktól. Időpontfoglalás előtt kollégáink meggyőződnek arról, hogy az adott probléma vizsgálata elvégezhető-e távkonzultációban.

A távkonzultáció nem helyettesíti a személyes orvos-páciens találkozást. A távkonzultáció során rész-vizsgálat történik, az orvos a páciens által átadott adatokra és információkra alapozva hozza meg javaslatát. Ezért kiemelten fontos, hogy a konzultáló orvos a lehető legtöbb háttérinformációt megkapja még a konzultáció előtt.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy távkonzultációt sürgősséggel nem tudunk vállalni!

Távkonzultációt a következő területeken tudunk biztosítani – a szakterületeket folyamatosan bővítjük:

  • onkológia
  • endokrinológia
  • diabetológia
  • általános belgyógyászat

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy távkonzultációt nem minden esetben tudunk biztosítani!

Ennek érdekében kérjük, hogy első lépésként küldjék el a következő adatokat a tavkonzultacio@dunamedical.com címre:

  • név
  • születési idő
  • panasz/állapot rövid leírása (ha van rá lehetőség, dokumentumot csatolva – amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy azokat kezeljük)
  • járt-e már a Duna Medical Centerben.

Kollégáink ezután ellenőrzik, hogy alkalmas-e távkonzultációra. Ha igen – és csak akkor - vásárolja meg webshopunkon a távkonzultációt. Munkatársaink ezt követően jelentkezni fognak és egyeztetik az időpontot.

A konzultáció keretében van lehetőség recept felírására is. A receptet e-receptként is megkaphatja, vagy postán adjuk fel Önnek. A postai úton történő küldésnél számoljon azzal, hogy ez a mostani helyzetben a megszokottnál tovább tarthat.