Hírek

Hírek

Testsúly csökkentő műtét 340 ezer forint kedvezménnyel!

2021-06-23
Jelentős túlsúllyal él, és eddig nem sikerült tartós fogyást elérnie? Új kórházunk megnyitásához kapcsolódóan most jelentős kedvezménnyel kínáljuk a megújulás lehetőségét. Akciónk keretében 2021. szeptember 16-án és 17-én rendkívüli, 340 ezer forintos kedvezménnyel, 2.189.000 forint helyett 1.849.000 forintos áron végezzük az egyik legnépszerűbb testsúly csökkentő beavatkozásunkat, a CSŐGYOMOR (SLEEVE) MŰTÉTET.
Testsúly csökkentő műtét 340 ezer forint kedvezménnyel!

A beavatkozást követően a testsúlycsökkenés mellett számos, a túlsúllyal összefüggő betegség állapota is javul, sok esetben gyógyul. Ilyen például a 2-es típusú cukorbetegség, a magasvérnyomás-betegség, a magas koleszterin szint, az alvási apnoe, a nemzőképtelenség vagy az ízületi kopás. A fogyással meghatározóan csökken számos daganattípus kialakulásának valószínűsége, és javul az önbecsülés, a magabiztosság is. Összességében a műtéten átesett betegek életminősége és élettartama is javul. A beavatkozást követő 18-24 hónap alatt a páciensek általában a súlyfeleslegük 70-80 %-át leadják, a sikerhez azonban a műtéten kívül életmódváltás is szükséges.

A modern, laparoszkópiás műtéti eljárásnak köszönhetően a kórházi tartózkodás rövid: a műtétet követő második nap reggelén a páciensek általában hazamehetnek, és ha nem fizikai munkát végeznek, akkor 5 nap múlva a munkába is visszatérhetnek.

Az akció igénybevételének feltételei:

  • A bariátriai sebészeti szakorvosi konzultáció időpontja 2021. július 9.
  • A műtéti beavatkozás időpontja 2021. szeptember 16. vagy 17.
  • A műtét előtti el kell végeztetni az előírt kivizsgálásokat
  • A páciensnek egészségi állapota alapján alkalmasnak kell lennie a műtét adott napon történő elvégzésére

A bariátriai sebészeti konzultációs időpontokat és a műtéti helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel.

Jelentkezés: +36 (1) 790 7070 │sleeve@dunamedical.com