Orvosaink

Orvosaink

Dr. Dér János

Dr. Dér János

Urológus - csak operáló orvos
Elérhetőségek
info@dunamedical.com
+36 1 790 7070
Kiemelt szakterület
Vesekövek műtéti eltávolítása, vesekövesség megelőzése
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Pályámat a Szent János Kórház Urológia Osztályán kezdtem, majd 2014. óta az ország egyik legelismertebb urológiai osztályán, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dolgozom. Urológia szakvizsgát 2018-ban szereztem. Tagja vagyok az Európai Urológiai Társaságnak (EAU) és a Magyar Urológiai Társaságnak (MUT). Több budapesti magánrendelőben jelenleg is dolgozom.

Mikor hallgató koromban megismerkedtem az urológiával, magával ragadott a szakma sokszínűsége, hiszen a páciens panaszai mögött megbúvó kóroki tényezőket az egyik legszélesebb eszköztárral tudjuk megszűntetni. Egyszerre találkozhatunk a klasszikus nyílt műtétek mellett a laparoscopos, robot asszisztált, a mikrosebészeti- és egészen más szemléletmódú felső és alsó húgyutak endoscopos műtéteinek sokaságával, melyek mellett a testen kívüli lökéshullám terápia (ESWL) is említést érdemel.

Azok közé a szerencsés emberek közé tartozom, akik munkájuk során a legkülönfélébb kórképekkel találkozhat, azonban ezek mellett mégis a veseköves betegek felé irányul a figyelmem.

Fontosnak tartom a teljeskörű betegtájékoztatást és azt, hogy pácienseimet a legfrissebb szakmai ajánlások szerint lássam el. Célom, olyan bizalmi kör kialakítása pácienseimmel, ahol őszintén megnyílhatnak, ezáltal személyre szabott kezelést tudjak nyújtani számukra.

Szakterületem:

  • vesekő sebészet,
  • vesekő megelőzés,
  • húgyhólyagtumor és prosztata húgycsövön keresztüli eltávolítása,
  • laparoscopos műtétek

Szabadidőmet legszívesebben a családommal töltöm feleségemmel és két kislányommal.

Tagságai
  • Magyar Urológus Társaság
  • Európai Urológus Társaság