Orvosaink

Orvosaink

Dr. Domaraczki Olivér

Dr. Domaraczki Olivér

Ortopédus - csak operáló orvos
Elérhetőségek
info@dunamedical.com
+36 1 790 7070
Kiemelt szakterület
Fő profilom a váll, térd, boka ízületeken végzett arthroscopos műtétek, ízületi tükrözés, valamint a nagyízületi, csípő, térd, váll protézis beültetés, minimal invazív (kis feltárással járó) technikával.
Nyelvtudás
angol
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Szeretnénk tájékoztatni, hogy Doktor úr csak operációkat végez kórházunkban, ezért konzultációra sajnos nem tudunk időpontot biztosítani. Javasoljuk, hogy foglaljon időpontot azon kollégáinkhoz, akik az intézményünkben rendelnek, hogy a lehető legmagasabb színvonalú ellátást biztosíthassuk Önnek. Kérdései esetén kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Ortopédiai szakrendelés: https://dunamedicalcenter.org/szolgaltatasok/vizsgalatok/szakrendelesek/ortopedia

A Duna Medical Centerben rendelő ortopéd szakorvosok: https://dunamedicalcenter.org/orvosaink?filter_area=ortopedia

1999-ben dipomáztam a Semmelweis Egyetemen summa cum laude minősítéssel. Jelenleg az Uzsoki Kórház Ortopéd-Traumatológiai Osztályán dolgozom főorvosként. 2006-ban szereztem meg ortopéd-traumatológiai szakvizsgámat. Eközben több sportegyesület csapatorvosaként is tevékenykedtem. 2011-2015 között konzultáns sebészként a Bécsi Egyetem Traumatológiai Tanszéke által működtetett kórházban (New Al Ain Hospital, Abu Dhabi) dolgoztam az Egyesült Arab Emírségekben, ahol a Sportsebészeti részleg kialakításában és vezetésében vállaltam szerepet. Az Abu Dhabi Ortopéd Társaság tagjaként több nemzetközi konferencián és workshopon előadóként és oktatóként szerepeltem. Jelenleg a Semmelweis Egyetem angol nyelvű hallgatóinak oktatásában is részt veszek, konferenciákon előadóként szerepelek. Az Uzsoki kórházi főállásom mellett, több helyen is magánrendelést folytatok. OEP finanszírozott műtéteket várólista alapján az Uzsoki Kórházban és egynapos sebészeti beavatkozásokat a 13. kerületi egynapos sebészeti centrumban végzek. Közfinanszírozott ellátáson kívül, várólistát nem igénylő műtéteket a Duna Medical Centerben tudok vállalni.

Arthroscopos technikával szalagpótlásokat (térd elülső-hátsó keresztszalag, külbokaszalag), vállízületi rotátor köpeny rekonstrukciókat, vállízületi instabilitások műtéti megoldását, térd, boka és vállízületi porcsérüléseket (microfractura, mozaiklasztika, biodegardábilis porcfelszínképzés, allograft beültetés) látok el rutinszerűen. Végtagi tengelykorrekciók, lábdefomitások (bütyök, kalapácsujj) műtéti megoldásait és kézsebészeti beavatkozásokat (carpalis alagút felszabadítás, pattanó ujj, Dupuytren contractura, de Quervain szindróma és könyök alagút szindróma) is rendszeresen végzek. Baleseti sebészként végtagi törések, ízületi ficamok, szallag és porcsérülések ellátásában is gyakorlatom van.

Tagságai
  • Magyar Traumatológiai Társaság
  • Magyar Arthroscopos Társaság
  • Magyar Ortopédiai Társaság
  • Abu Dhabi Ortopéd Társaság
Nemzetközi tapasztalat

New Al Ain Hospital, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek 2011-2015

Nyelvtudás
angol