Orvosaink

Orvosaink

Dr. Karaffa Iván Péter

Dr. Karaffa Iván Péter

Sebész
Elérhetőségek
info@dunamedical.com
+36 1 790 7070
Kiemelt szakterület
Minimál invazív (laparoszkópos) sebészet, az onkológiai sebészet és a pajzsmirigy sebészet
Rendelési idő
Csütörtök
10:00 - 14:00
Rendelési idő böngészése
Bemutatkozás, szakmai életrajz

2002-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Az egyetem utolsó évében mentőtisztként szereztem tapasztalatot a sürgősségi betegellátás terén. 2002-2007. között a fővárosi BM Központi Kórház, 2007-2008-ig az Állami Egészségügyi Központ Sebészet Osztályán sebész rezidensként, majd szakorvos jelöltként dolgoztam. 2009-től a mai napig a B.-A.-Z. Megyei Kórház Sebészeti Osztályán dolgozom. 2009-ben általános sebészeti szakvizsgát tettem, 2017-ben sebész adjunktusi, 2021-ben főorvosi kinevezésben részesültem.

Az onkológiai sebészetben az emésztőszervi daganatok területén szereztem elsősorban gyakorlatot, leginkább a bél eredetű daganatok, májdaganatok, gyomortumorok ellátásában, melyek műtétei során a laparoszkópos műtéteket részesítem előnyben.

A jóindulatú betegségek sebészeti kezelésében (epehólyag eltávolítás, sérvek sebészeti kezelése, a mellékvese sebészete, rekeszsérv ellátása, bélsebészet) is a laparoszkópos technika előnyt jelenthet a beteg számára, ezért ennek mind szélesebb körű alkalmazására törekszem.