Orvosaink

Orvosaink

Dr. Kovács Ákos

Dr. Kovács Ákos

Neonatológus, Csecsemő- és gyermekgyógyász
Elérhetőségek
szuleszet@dunamedical.com
+36 1 790 7080
Kiemelt szakterület
általános csecsemő- és gyermekgyógyászat, újszülöttek ellátása
Nyelvtudás
angol
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Klinikusként a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti Klinika Újszülött Intenzív Osztályán elsősorban az újszülöttek adaptációjának problémáival, légzési zavarainak kezelési lehetőségeivel foglalkoztam. Alapellátó gyermekorvosi praxisomban közel 1500 gyermek egészségének megóvásáról gondoskodom.

A DMC újszülött osztályának vezető neonatológusaként a magas szintű szakmai minőség és a maximális betegbiztonság mellett a hozzánk forduló páciensek elégedettségét tekintem a legfontosabb vezérelvnek. Az osztályon a modern, családbarát szemléletű újszülöttellátás megvalósítására törekszem. Munkatársaimmal egy dinamikus, vidám, közvetlen, ugyanakkor a páciensek felé odaforduló, érzékeny és a közösen végzett munka minősége iránt elkötelezett csapatban szeretnék dolgozni, ahol orvos, nővér, szülő és családtag egyaránt jól érzik magukat, minőségi időt töltenek együtt, miközben az újszülött baba maximális jóllétét, egészségét és biztonságát igyekszünk közösen biztosítani.

A Magyar Gyermekorvosok Társaságának vezetőségi tagjaként és a Házi Gyermekorvosi Szekció elnökeként is szenvedélyesen szeretnék minél több gyermeket egészségben és biztonságban nevelkedni látni.

Nemzetközi tapasztalat

James Cook University Hospital NICU, Middlesbrough, UK

Nyelvtudás
angol