Orvosaink

Orvosaink

Dr. Miltényi Csilla

Dr. Miltényi Csilla

Fül-orr-gégész, Foniáter
Elérhetőségek
info@dunamedical.com
+36 1 790 7070
Kiemelt szakterület
Hangképzési zavarok, szédülés
Rendelési idő
Kedd
09:00 - 12:40
Rendelési idő böngészése
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Doktornő minden második kedden 09:00-14:40-ig, 3 éves kortól fogadja pácienseit.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem.
Fül-orr-gégegyógyászat és foniátria szakvizsgával rendelkezem. Időközben fülakupunktúrás addiktológia, valamint soft laser terápiára jogosító okleveleket is szereztem. Utóbbi tudományokat sikeresen alkalmaztam a fogyókúra, fülzúgás, szédülés területén. Több szakrendelő felnőtt és gyermek szakrendelésén is dolgoztam, helyettesítettem.
Jelenleg a XV. kerületi Dr. Vass László Egészségügyi Intézmény Gégészeti rendelőjének részlegvezető főorvosa vagyok. Magánrendelést is hosszú évek óta végzek részállásban. Az utóbbi években a szédülés témakörben jobban elmélyedtem, számos továbbképzésen is részt vettem, gyakorlati oktatáson Budapest, Győr, Krems és Carpi otoneurológiai centrumaiban a legkiválóbb szakemberek avattak be az általuk végzett kezelési sémákba. A szédülés diagnosztikájában és kezelésében szerzett jártasságomat sikeresen alkalmazom sok páciens gyógyításában. Gyakran fordulnak hozzám elhúzódó, komplex problémákkal, amelynek megoldásában a pszichés támogatás igen nagy szerepet kap.Az utóbbi időben nagy érdeklődéssel fordultam a táplálkozástudomány felé, ebben való jártasságomat, naprakészségemet folyamatosan fejlesztem. A kórelőzmény felvételekor szükség esetén gyakran érintünk életmódbeli kérdéseket is, mert sokszor a problémák gyökere ide nyúlik.
A hang betegségeivel foniáter szakorvosként nagy tapasztalatú logopédussal együttműködve dolgozom. Hacki Tamás nemzetközi hírű foniáter Professzor Úr munkacsoportjának aktív tagja vagyok, kinek vezetésével nívós továbbképzéseken vettünk részt Würzburgban és Innsbruckban. Több tehetségkutató- köztük évek óta az X faktor foniáter orvosa vagyok.
Angol, német középfokú aktív, orosz nyelvből alapfokú nyelvtudásom van. Munkám során az a tapasztalatom, hogy szívesen veszik a páciensek, ha nem csupán diagnózis alapján gyógyszeresen kezelünk, hanem a problémát egységben, a dolgok lelki hátterével együtt vizsgáljuk és szakítunk időt a személyes beszélgetésre is. Orvosi munkám célja, hogy a páciens kérdéseinek megválaszolása után elégedetten távozzon. A Duna Medical Centerben kéthetente keddenként rendelek.

Tagságai

Magyar fül-orr-gége orvosok társasága

Nemzetközi tapasztalat
  • Würzburg, Németország
  • Innsburck, Ausztria
  • Krems, Ausztria
  • Carpi, Olaszország