Orvosaink

Orvosaink

Dr. Pósfai Gábor

Dr. Pósfai Gábor

Gasztroenterológus
Elérhetőségek
info@dunamedical.com
+36 1 790 7070
Kiemelt szakterület
Általános, hasi sebészet - Lágyék és hasfali sérvek kezelése, laparoscopos és hagyományos műtétei - Epekő, epeúti betegségek endoszkópos, laparoscopos és hagyományos műtéti kezelése - Gyomor-bélrendszeri daganatos és jóindulatú betegségek endoszkópos diag
Rendelési idő
Hétfő
16:00 - 20:00
Csütörtök
16:00 - 20:00
Rendelési idő böngészése
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Az általános orvosi diploma megszerzése után a Szent István Kórház Sebészeti Osztályán kezdett dolgozni, ami akkor még egyben a SOTE III. sz. Sebészeti Klinikájaként is működött. Kiemelkedő szakemberektől tanulta meg az általános, hasi sebészet, a gasztroenterológia, az endoszkópos diagnosztika és terápia alapjait és mesterfogásait. Letette a sebészeti és a gasztroenterológiai szakvizsgát. Részt vállalt az orvostanhallgatók képzésében, majd később a szakorvosok továbbképzésében, számos tudományos közleménynek és előadásnak első, vagy társszerzője.

Átmenetileg szociális intézmények, emelt szintű idősotthonok vezetését, magasabb szintű irányítását, valamint államigazgatási vezetői feladatok ellátását is vállalta, de az orvosi tevékenységet nem adta fel.

2015 óta a Fővárosi Bajcsy Kórházban dolgozik sebész és gasztroenterológus főorvosként. Az általános és hasi sebészeten belül első sorban a lágyéksérvek, az epebetegségek, a gyomor, vékony- és vastagbél-betegségek laparoscopos és hagyományos, nyitott műtéti kezelését végzi. Ambuláns sebészeti beavatkozásokat, bőrgyógyászati vélemény alapján bőrelváltozások, vagy a bőr alatti csomók eltávolítását is elvégzi. A gasztroenterológián belül főleg diagnosztikus és terápiás endoszkópos vizsgálatokat, beavatkozásokat végez, ezen belül gyomor- és vastagbél tükrözéses vizsgálatokat, endoszkópos polyp-eltávolítást, mintavételeket, endoszkópos epeúti vizsgálatokat (ERCP) és beavatkozásokat (EST, epevezeték kövek eltávolítása, epeúti stentek behelyezése, eltávolítása, stb.). A betegek kezelése során a sebészeti és a gasztroenterológiai kezelési módszerek és lehetőségek közül mindig a beteg számára legelőnyösebb terápiás eljárást tudja javasolni pácienseinek, amit a mindkét területen megszerzett jártasságának köszönhetően személyesen el is tud végezni. A műtéti kezelést igénylő gyomor-bélrendszeri és epebetegségekben szenvedő betegek esetében egy kézben tartja a diagnosztikától a műtéti kezelésen keresztül a műtét utáni kontrollig a kivizsgálás, kezelés és utánkövetés egész folyamatát. Colo-proctológiai ellátás keretében a végbélbetegségek, különösen az aranyér betegség, végbélsipoly kezelésével foglalkozik.

A rendelésen 18 éves kortól fogadunk pácienst.