Orvosaink

Orvosaink

Dr. Sobel Gábor Balázs

Dr. Sobel Gábor Balázs

Nőgyógyász - csak operáló orvos
Elérhetőségek
info@dunamedical.com
+36 1 790 7070
Nyelvtudás
magyar
Bemutatkozás, szakmai életrajz

1976-ban Budapesten született. Egyetemi tanulmányait 1995-ben a Bécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán kezdte meg, majd 1997-től Budapesten a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán folytatta, ahol 2002-ben orvosi diplomát szerzett. 2009 tavaszán PhD fokozatot szerzett. Sokszor kérdezték tőle miért lett szülész-nőgyógyász? Ennek több oka is van. Először is az adta az alapot, hogy szülei orvosok és édesapját követve szülész-nőgyógyász szeretett volna lenni. Másodsorban olyan területtel szeretett volna foglalkozni, amiben az élet egyik legnagyobb öröme van, a megszületés.

Tudományos diákkörösként a Semmelweis Egyetem I számú, majd II.számú Pathologiai Intézetében és III.sz. Belgyógyászati Klinikáján dolgozott.
Rektori Pályázaton I.díjat nyert „Az endometriosis klinikopatológiája” témakörben.

Egyetem alatt mentőtisztként az OMSZ Budafoki Mentőállomásán, majd végzése után a klinikai munka mellett , az Európa Mentőszolgálatnál és a Fönix Mentőszolgálatnál dolgozott. 2003-tól a budapesti Tűzoltóság Készenléti Egészségügyi Szolgálatánál dolgozott mentőorvosként.

Munkahelye 2002 óta a Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája.

Ösztöndíjasként eltölthetett 6 hónapot Angliában a Royal Free Hospital-ban, ahol nőgyógyászati endoszkópiát tanult.

Jelenleg a SE II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikáján dolgozik szülész-nőgyógyász szakorvos illetve egyetemi tanársegédként. Tagja az egyetem nőgyógyászati onkológiai bizottságának. 2007-ben a klinika Professzora megbízta az első Magyar HPV-Centrum vezetésével.

Nyelvtudás
magyar