Orvosaink

Orvosaink

Dr. Sobel Gábor Balázs

Dr. Sobel Gábor Balázs

Nőgyógyász - csak operáló orvos
Elérhetőségek
info@dunamedical.com
+36 1 790 7070
Nyelvtudás
magyar
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Szeretnénk tájékoztatni, hogy Doktor úr csak operációkat végez kórházunkban, ezért konzultációra sajnos nem tudunk időpontot biztosítani. Javasoljuk, hogy foglaljon időpontot azon kollégáinkhoz, akik az intézményünkben rendelnek, hogy a lehető legmagasabb színvonalú ellátást biztosíthassuk Önnek. Kérdései esetén kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Nőgyógyászati szakrendelés: https://dunamedicalcenter.org/szolgaltatasok/vizsgalatok/szakrendelesek/nogyogyaszat

A Duna Medical Centerben rendelő nőgyógyász szakorvosok: https://dunamedicalcenter.org/orvosaink?filter_area=nogyogyaszat

1976-ban Budapesten született. Egyetemi tanulmányait 1995-ben a Bécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán kezdte meg, majd 1997-től Budapesten a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán folytatta, ahol 2002-ben orvosi diplomát szerzett. 2009 tavaszán PhD fokozatot szerzett. Sokszor kérdezték tőle miért lett szülész-nőgyógyász? Ennek több oka is van. Először is az adta az alapot, hogy szülei orvosok és édesapját követve szülész-nőgyógyász szeretett volna lenni. Másodsorban olyan területtel szeretett volna foglalkozni, amiben az élet egyik legnagyobb öröme van, a megszületés.

Tudományos diákkörösként a Semmelweis Egyetem I számú, majd II.számú Pathologiai Intézetében és III.sz. Belgyógyászati Klinikáján dolgozott.
Rektori Pályázaton I.díjat nyert „Az endometriosis klinikopatológiája” témakörben.

Egyetem alatt mentőtisztként az OMSZ Budafoki Mentőállomásán, majd végzése után a klinikai munka mellett , az Európa Mentőszolgálatnál és a Fönix Mentőszolgálatnál dolgozott. 2003-tól a budapesti Tűzoltóság Készenléti Egészségügyi Szolgálatánál dolgozott mentőorvosként.

Munkahelye 2002 óta a Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája.

Ösztöndíjasként eltölthetett 6 hónapot Angliában a Royal Free Hospital-ban, ahol nőgyógyászati endoszkópiát tanult.

Jelenleg a SE II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikáján dolgozik szülész-nőgyógyász szakorvos illetve egyetemi tanársegédként. Tagja az egyetem nőgyógyászati onkológiai bizottságának. 2007-ben a klinika Professzora megbízta az első Magyar HPV-Centrum vezetésével.

Nyelvtudás
magyar