Orvosaink

Orvosaink

Dr. Szigeti István

Dr. Szigeti István

Ortopédus, Traumatológus
Elérhetőségek
info@dunamedical.com
+36 1 790 7070
Kiemelt szakterület
Mozgásszervi sebészet: endoprotetika (csípő, térd), artroszkópos (ízületi tükrözés) műtétek váll és térdízület esetében, degeneratív, kopásos jellegű ortopédiai megbetegedések, akut és krónikus sportsérülések
Rendelési idő
Csütörtök
16:00 - 19:00
Rendelési idő böngészése
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Mozgásszervi sebészettel foglalkozom, ezen belül kiemelném az endoprotetikát (csípő, térd) és az artroszkópos (ízületi tükrözés) műtéteket váll és térdízület esetében melyeket igen nagy számban végzünk.

A degeneratív, kopásos jellegű ortopédiai megbetegedések mellet kiemelkedő szerep jut az akut és krónikus sportsérülések ellátásának. Szakmánk igen fontos része a betegek gondos kivizsgálása, szükség esetén a konzervatív kezelés alkalmazása valamint a műtéteket követő rehabilitáció tervezése és kontrollálása.

A rendelés célja: ortopédiai szakorvosi konzultáció az ortopédiai betegek kivizsgálását és esetleges műtéti megoldását illetően, speciális, célzott injekciós kezelés, szükség esetén infúziós kezelés.

A rendelésen 16 éves kortól fogadunk pácienst.

Tagságai
  • Magyar Ortopéd Társaság
  • Magyar Traumatológus Társaság
  • Magyar Artroszkópos Társaság: vezetőségi tag 2003-tól, főtitkár 2007-2013, elnök 2013-2016
  • Osztrák Traumatológus Társaság
Nemzetközi tapasztalat

St.Pölten, Landeskrankenhaus Unfallchirurgie 1992-1993, számos német nyelvterületen tartott elődás, tanfolyam és instuctiós kurzus.