Orvosaink

Orvosaink

Freisták Orsolya

Freisták Orsolya

Védőnő
Elérhetőségek
szuleszet@dunamedical.com
+36 1 790 7080
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Az egészségügy iránti érdeklődésem már gyerekkoromban kialakult. Játék közben állandóan én voltam a „doktor néni”, és a legjobb tudásom szerint az összes babámat meggyógyítottam.

Amikor 3. osztályos voltam, rajz órán le kellett rajzolni, ki milyen ajándékot szeretne kapni karácsonyra. Mindenki a legújabb játékokat - Barbie babákat, távirányítós autókat - rajzolta le. Az én rajzom egy kék pólyában levő fiú babát ábrázolt, az ajándékom nem sokkal karácsony után megérkezett.

Nagy családban nőttem fel, ezért adottak voltak a lehetőségeim, hogy folyamatosan bekapcsolódjak a testvéreim, unokatestvéreim gondozásába. Ezen kívül tíz évig bébiszitterkedtem az iskolai és egyetemi éveimben, így ez idő alatt is aktívan részt vettem a csecsemőápolásban és különböző korú kisgyerek gondozásában.

Tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem el.

Magánegészségügyben, meddőségi asszisztensként dolgoztam, ahol reprodukciós eljárássokkal segítettem a családdá válás folyamatát. A várandós ultrahangok alkalmai mindig jó visszacsatolást nyújtottak a befektetett munkánk eredményességére. A legszebb pillanatok azok voltak, amikor az anyukák behozták a kisbabáikat, hogy bemutassák nekünk.

Kórházi védőnőként a szülésre való felkészítésben, az újszülöttek gondozásában és a szoptatás támogatásában segítek. Célom, hogy minden édesanya és gyermeke az itt töltött napok alatt felkészüljön az újszülött ellátására és elégedetten, szép emlékekkel térjen haza.