Orvosaink

Orvosaink

Hajdók Eszter

Szülésznő - választható
Elérhetőségek
eszter.hajdok@dunamedical.com
+36 1 790 7070
Nyelvtudás
angol
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Személyes bemutatkozás

Már gyermekkoromban tudtam, hogy egészségügyi pályát fogok választani, hiszen otthon édesanyámtól, aki elhivatott szakember, nagyszerű példát kaptam arról, hogy milyen csodálatos is ez a világ. Tanulmányaimat Székesfehérváron kezdtem a Bugát Pál Egészségügyi Szakközépiskolában. A középiskolai évek alatt, az első kórházi gyakorlatok egyikén döntöttem el, hogy a szülésznői pályát választom hivatásul.

2017-ben szülésznői diplomát szereztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. A főiskolai gyakorlatok során teljesen biztossá vált, hogy ez az én utam. Szakmai gyakorlatomat a Budapesti Szent Imre Kórházban töltöttem, ahol a természetes szülést maximálisan támogatva, gyönyörű szüléseket kísérhettem, nagyszerű szakemberekkel a hátam mögött.

Azóta is az ott megszerzett tudást, tapasztalatot szem előtt tartva támogatom a hozzám kerülő családokat, édesanyákat a vajúdás és a szülés alatt. Szülésznőként a legszebb és közben a legnehezebb pillanatokban vagyok az édesanyák, a családok mellett. Igyekszem számukra az igényeikhez igazodva a legmegfelelőbb támogatást nyújtani, segíteni őket mindenben a családdá válásuk pillanataiban.

Tudásomat igyekszem folyamatosan bővíteni, minden lehetőséget megragadok arra, hogy szakmai továbbképzéseken, konferenciákon vegyek részt.

A Duna Medical Centerben heti 20 órában, főállásban Székesfehérváron a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórházban dolgozom.

Nyelvtudás
angol