Orvosaink

Orvosaink

Hajdók Eszter

Szülésznő - választható
Elérhetőségek
eszter.hajdok@dunamedical.com
+36 1 790 7070
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Személyes bemutatkozás

Már gyermekkoromban tudtam, hogy egészségügyi pályát fogok választani, hiszen otthon édesanyámtól, aki elhivatott szakember, nagyszerű példát kaptam arról, hogy milyen csodálatos is ez a világ. Tanulmányaimat Székesfehérváron kezdtem a Bugát Pál Egészségügyi Szakközépiskolában. A középiskolai évek alatt, az első kórházi gyakorlatok egyikén döntöttem el, hogy a szülésznői pályát választom hivatásul.

2017-ben szülésznői diplomát szereztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. A főiskolai gyakorlatok során teljesen biztossá vált, hogy ez az én utam. Szakmai gyakorlatomat a Budapesti Szent Imre Kórházban töltöttem, ahol a természetes szülést maximálisan támogatva, gyönyörű szüléseket kísérhettem, nagyszerű szakemberekkel a hátam mögött.

Azóta is az ott megszerzett tudást, tapasztalatot szem előtt tartva támogatom a hozzám kerülő családokat, édesanyákat a vajúdás és a szülés alatt. Szülésznőként a legszebb és közben a legnehezebb pillanatokban vagyok az édesanyák, a családok mellett. Igyekszem számukra az igényeikhez igazodva a legmegfelelőbb támogatást nyújtani, segíteni őket mindenben a családdá válásuk pillanataiban.

Tudásomat igyekszem folyamatosan bővíteni, minden lehetőséget megragadok arra, hogy szakmai továbbképzéseken, konferenciákon vegyek részt.

A Duna Medical Centerben heti 20 órában, főállásban Székesfehérváron a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórházban dolgozom.