Orvosaink

Orvosaink

Hegyiné Végh Noémi

Hegyiné Végh Noémi

Szülésznő - választható
Elérhetőségek
noemi.vegh@dunamedical.com
+36 1 790 7080
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Személyes bemutatkozás

1999-ben Budapesten végeztem OKJ-s szülésznőként. Hazahúzott a szívem Székesfehérvárra, így a helyi kórház szülészeti osztályán helyezkedtem el, ahol 2022.10.31-ig dolgoztam.

2015-ben a Semmelweis Egyetemen Egészségtudományi Karán diplomás szülésznőként kiváló eredménnyel végeztem. 

Már fiatal tanonc koromban tudtam, hogy a hagyományos szülészeti ellátás mellett nagy vonzalmat érzek az alternatív szülészeti módszerek iránt is. Első kislányom megszületése után ez a vágy egyre erősödött bennem. Szerencsére lehetőségem adódott, hogy képezzem magam, így ismerkedtem meg például a homeopátiával, aromaterápiával. Mindkét módszert rendszeresen használom szüléskíséréseim során.

Szakmai fejlődésemet nagyon fontosnak tartom, ezért rendszeresen továbbképzéseken veszek részt. Résztvevője vagyok szinte minden szülésznőknek rendezett konferenciának, továbbképzésnek. Legutóbb részt vettem egy felnőttképzésen, ahol a vízben vajúdás/szülés módszerét sajátíthattam el, elméletben és gyakorlatban egyaránt.

Székesfehérváron az alternatív szülészet egyik úttörőjének tartanak.

Az elmúlt 23 évben számos kismamát/kispapát kísértem gyermekük megérkezésekor, mind műszakban, vagy akár felkért szülésznőként.

Szüléskíséréseim során törekszem a vajúdó asszony igényeit kielégíteni. Hiszek a szabadon választható testhelyzet erejében, vajúdás és kitolási szak alatt, hiszek a természet erejében!

Célom, hogy minden velem kapcsolatba kerülő pár pozitív élményként tekintsen vissza arra a napra, mikor gyermekük megérkezik erre a világra.