Orvosaink

Orvosaink

Kovács-Nagy Vivien Kitti

Kovács-Nagy Vivien Kitti

Dietetikus
Elérhetőségek
info@dunamedical.com
+36 1 790 7070
Kiemelt szakterület
Diabetológia, inzulinrezisztencia, terhességi cukorbetegség, terhesgondozás, gasztroenterológia, obezitológia, táplálék allergia és intolerancia, vegetáriánizmus
Nyelvtudás
magyar
Rendelési idő
Hétfő
14:00 - 15:30
Kedd
12:30 - 15:30
Szerda
12:30 - 15:30
Csütörtök
08:00 - 11:45
Péntek
12:30 - 15:30
Rendelési idő böngészése
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Kovács-Nagy Vivien Kitti, dietetikus vagyok. 2019-ben végeztem a Semmelweis Egyetem dietetika szakán, majd a diploma megszerzése után, egyből fejest ugorva a szakmába, egy budapesti kórház diabetológiai és gasztroenterológiai osztályán gyűjtöttem a tapasztalatokat.

Dietetikusként segítséget nyújtok az egészséges életmódváltáshoz vezető úton, az egészség megőrzésében, a kívánt testsúly elérésében, valamint a diagnosztizált betegségek kezelésében. Munkám során táplálkozási tervet készítek a pácienseimnek a kórtörténetük, a jelenlegi egészségi állapotuk és napi rutinjuk figyelembevételével.

Kiemelten fontosnak tartom a gyakorlati tanácsokat és az ezekhez szükséges információk átadását is, amelyek a mindennapi rutinba átültetve már nem is lesznek olyan szokatlanok. Ennek okán indítottam egy Facebook oldalt is, amelynek célja a szakszerű informálás, ismeretterjesztés és mindennapi példák bemutatása, amely iránytűként szolgál a táplálkozás világában.

Hiszem, hogy minden apró változtatásnak is meglesz az eredménye, hiszen az ezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik.

Tanulmányok:

  • 2019. Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Dietetikus (BSc) szakdolgozói szakképesítés

A rendelésen 15 éves kortól fogadunk pácienst.

Tagságai
  • Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége- MDOSZ
  • Magyar Diabetes Társaság- MDT
Nyelvtudás
magyar