Szűrőcsomagok

Szűrőcsomagok

MONDJON IGENT AZ EGÉSZSÉGES ÉLETRE! Az egészséget fenyegető veszélyek, mint például a környezetszennyezés, a stressz, a rossz táplálkozási szokások és a genetikai kockázati tényezők számos betegség és állapot formájában jelentkezhetnek, így a rendszeres szűrővizsgálatok elengedhetetlenek az egészséges élet fenntartásához.

MI AZ A SZŰRŐPROGRAM?

Az egészségünk megóvásának egy fontos része az éves szűrővizsgálat, amely során az orvos az általa elvégzett vizsgálatokkal nemcsak egy általános egészségügyi állapotfelmérést végez, hanem a fel nem fedezett egészségügyi problémák korai diagnosztizálásában és kezelésében is segítséget nyújt. Egy szűrővizsgálat akkor jó, ha igazodik a páciens életkorához, neméhez és egészségügyi kockázataihoz. A Liv Duna Medical Center az általa kínált széles spektrumú szűrőprogramokkal az adott élethelyzetekhez igazodó megoldást kínál a pácienseknekk. 

A Liv Duna Medical Center Szűrőcentrumában az alábbi célokra fókuszálunk:

  • a korai diagnózisra, azaz a betegségek korai felfedezésére, diagnosztizálására,
    • ezzel növelhetjük az időben megkezdett kezelés hatékonyságát és javíthatjuk a gyógyulási esélyeket,
  • a megelőzésre, melynek köszönhetően szakorvosaink azonosítani tudnak olyan örökletes, vagy életmódbeli tényezőket, amelyek hajlamosíthatnak a betegségek kialakulására
    • a személyes egészség-kockázatok azonosítása lehetőséget biztosít a célzottabb, rendszeres ellenőrzésekre és szükség esetén személyre szabott kezelésekre is a nagyobb kockázatnak kitett pácienseink részére.
  • az egészséges életmód megőrzésére, illetve ahhoz vezető út megtalálására
    • az egészségszűrések orvosi javaslattal zárulnak, amely kitér az egészségesebb életmód eléréséhez szükséges tennivalókra is.

A teljes körű kivizsgálást tartalmazó szűréseink kifejezetten az adott nem és korosztály részére adnak betegségcsoportokra fókuszáló, a páciens egészségügyi kockázatait figyelembe vevő egészségügyi megoldásokat.

SZŰRŐCSOMAGJAINK: