Hírek

Hírek

Epekő műtét most jelentős kedvezménnyel!

2022-08-30
Epekőre utaló tünetei vannak? Diagnosztizált epeköve van? Ha Ön 2022. szeptember 1. és szeptember 30. között sebészeti szakorvosi vizsgálaton vesz részt nálunk, és orvosi javaslat alapján epekő műtétre van szüksége, akkor a szakorvosi vizsgálatot és a műtét utáni kórházi ápolást – 106.500 Ft értékben – ajándékba adjuk!
Epekő műtét most jelentős kedvezménnyel!

Az epekő magától nem múlik el, és idővel a panaszok súlyosbodhatnak, komolyabb szövődmények is kialakulhatnak. Ne halogasson tovább, éljen a kedvezmények és a gyors megoldás lehetőségével.

Mit adunk most ajándékba a műtét mellé?

  • a műtétet megelőző sebészeti szakorvosi konzultációt
  • a műtét utáni kórházi ápolási csomagot
  • a műtét utáni kontrollvizsgálatot

A kedvezmény aktuális összértéke: 106.500 Ft

Röviden az epekőről:

Az epekő kialakulásának több oka is lehet. A baktériumok okozta gyulladás mellett a koleszterinben gazdag étkezés szintén lehet okozója a kövek kialakulásának, hiszen így az epében is emelkedik a koleszterinszint, ami növeli a kicsapódás kockázatát. A terhesség is jelenthet emelkedettebb kockázatot, mert az ebből fakadó, vagy esetleg egyéb okból kialakuló megtört epehólyagnál az epeürülés nem teljesen szabad, a kristályok ekkor is kicsapódhatnak.

Az epekövesség leggyakoribb tünete, hogy étkezés után, amikor a köveket is tartalmazó epe kiürül az epehólyagból, a jobb bordaív alatt éles, görcsös fájdalom jelenik meg. A kövek akár elzáródást is okozhatnak, ami tovább fokozhatja, vagy tartóssá teheti ezt a fájdalmat. Előfordulhat még gyomortáji vagy hátba sugárzó fájdalom, emésztési problémák, puffadás vagy akár hányás.

A Duna Medical Centerben az epehólyagot legtöbbször altatásban zajló, kíméletes laparoszkópos eljárással távolítjuk el, úgynevezett „kulcslyuk sebészettel”. Ennek a lényege, hogy egy kis metszést ejtünk a köldöknél, ezen keresztül bevezetjük a kamerát. 2-3 további metszést végzünk a bordaív alatt, az ezeken keresztül bevezetett eszközökkel, a hasüreg felnyitása nélkül végezzük el az epehólyag eltávolítását.

A műtét előtti kivizsgálás itt helyben, intézményünkben, és akár egy nap alatt elvégezhető. A műtéteket a Duna Medical Center új, élvonalbeli technológiával felszerelt műtőkomplexumában végezzük.

Az epekőről és a műtéti megoldásokról itt talál részletes információt.

Az akció feltételei:

  • A sebészeti szakorvosi konzultáció díját pacienseinknek ki kell fizetniük, ezt az összeget majd a műtét árából levonjuk.
  • Ha az előzetes szakorvosi vizsgálat, vagy a műtétet megelőző kivizsgálás eredménye alapján a műtét nem végezhető el, úgy a vizsgálat árának visszatérítésére nem kerül sor.
  • Ha a műtét utáni kórházi tartózkodás hossza valamilyen okból meghaladja a műtéti ajánlatban szereplő, szokásos időtartamot, akkor ennek többletköltsége térítendő.
  • A műtétet 2022. november 30-ig el kell végeztetni.

A Duna Medical Center fenntartja a jogot az akció visszavonására, módosítására.  

Ha további információt szeretne, vagy időpontot foglalna sebészeti szakorvosi rendelésre, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 790 7070-es telefonszámon, vagy foglaljon online!

Dr. Szabó József sebész, a Duna Medical Center fekvőbeteg-ellátás vezetője beszél az epekőről a LifeTV műsorában: