Hírek

Hírek

Sérv-sebészeti konzultáció jelentős kedvezménnyel!

2023-09-02
Kedvezményünk folytatódik! Ha Ön 2023. október 31-ig sérv-sebészeti szakorvosi konzultáción vesz részt kórházunkban, az első vizsgálatot 33.000 Ft helyett, 20.000 Ft értékben veheti igénybe.
Sérv-sebészeti konzultáció jelentős kedvezménnyel!

A sérvről:

A sérv gyakori elváltozás és csak műtéttel gyógyítható. A beavatkozás halogatásával, az idő múlásával a sérv nőhet, panaszt okozhat, és további betegségek kialakulását is idézheti elő. Ilyenkor a műtéti megoldás már kockázatosabb vagy bonyolultabb lehet.

A leggyakoribb sérvtípusok

  • Lágyéksérv
  • Köldöksérv
  • Hasfali sérv

Sérvműtét

A műtét előtti kivizsgálás itt helyben, intézményünkben, és akár egy nap alatt elvégezhető. A műtéteket a Duna Medical Center új, élvonalbeli technológiával felszerelt műtőkomplexumában végezzük.

A Duna Medical Centernél igyekszünk minél több páciensünket a minimálisan invazív, laparoszkópos technikával megoperálni. Ilyenkor egy parányi hasfali nyílásokon érjük el a sérvet és amennyiben szükséges, egy háló beültetésével erősítjük meg a hasfalat. A hálót szintén ezen a kis nyíláson juttatjuk az izom mögé. A sérvműtéteket altatásban, gerinc- vagy - szükség esetén - helyi érzéstelenítésben végezzük. Az altatást vagy a gerincérzéstelenítést mindig kiegészítjük a műtéti terület helyi érzéstelenítésével, ami a műtét utáni fájdalmat lényegesen csökkenti. Így legtöbb páciensünket már a műtét napján haza tudjuk engedni. Elsősorban a laparoszkópos technikát alkalmazzuk, ha ez nem lehetséges, hagyományos módszerrel operáljuk a sérvet. A műtétekhez egyénre szabott kialakításban tudjuk alkalmazni a poliészter vagy polipropilen makroporózus hálókat, illetve a részben vagy egészében felszívódó hálókat. Fontos, hogy alkattól és elváltozástól függően tudunk műtéti technikát és hozzá párosuló hálót választani.

A felépülés folyamata

A Duna Medical Centerben alkalmazott műtéti technikával és úgynevezett preemtiv analgésiával operált betegek minimális fájdalomról panaszkodnak, és néhány napon belül visszatérhetnek megszokott mindennapi tevékenységeihez.

Az sérvekről és műtéti megoldásaikról részletesebben itt olvashat.

Az sérv-sebészet első konzultációjára szóló kedvezményt csak Dr. Sipos Péterhez és Prof. Dr. Máthé Zoltánhoz való időpont foglalás esetén vehetik igénybe.

Dr. Sipos Péter

Prof. Dr. Máthé Zoltán

A Duna Medical Center fenntartja a jogot az akció visszavonására, módosítására.

Ha további információt szeretne, vagy időpontot foglalna sebészeti szakorvosi rendelésre, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 790 7070-es telefonszámon, vagy foglaljon online!