Hírek

Hírek

Sérvműtét - ajándék szolgáltatáscsomaggal

2021-01-28
Akciónk keretében a műtéti folyamat részét képező szolgáltatáscsomagot most ajándékba adjuk, több mint 100 000 Ft értékben
Sérvműtét - ajándék szolgáltatáscsomaggal

Most a hasi sérvműtétekhez a műtétet megelőző sebészeti szakorvosi konzultációt, a műtét előtti kivizsgálást (PCR teszt, EKG, mellkasröntgen, laborvizsgálat, aneszteziológiai szakorvosi vizsgálat), a műtét utáni, a műtét napjára szóló ápolási csomagot és a műtét utáni kontrollvizsgálatot ajándékba adjuk.

 

Sérvre utaló tünetei vannak? Diagnosztizált sérve van?

Ne halogasson tovább - Most a műtéthez szükséges teljes szolgáltatáscsomagot ajándékba adjuk!

Az akciós ajánlat a műtétet megelőző sebészeti szakorvosi konzultáción 2021. február 1. és március 31. között résztvevő és a műtétet 2021-ben elvégeztető páciensekre vonatkozik.

 

Mit adunk most ajándékba a műtét mellé?

  • a műtétet megelőző sebészeti szakorvosi konzultációt
  • a műtét előtti kivizsgálást: PCR teszt, EKG, mellkasröntgen, laborvizsgálat, aneszteziológiai szakorvosi vizsgálat*
  • a műtét utáni kórházi ápolási csomagot
  • a műtét utáni kontrollvizsgálatot

 

Röviden a sérvről:

A sérv gyakori elváltozás. Ha nem okoz panaszt, akár várhatunk is a megoldásával. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy az idő múlásával a sérv nőhet, panaszt okozhat, és további betegségek kialakulását is előidézheti. Ilyenkor a műtéti megoldás már kockázatosabb vagy bonyolultabb lehet.

A Duna Medical Centerben a sérvműtéteket altatásban, gerinc- vagy - szükség esetén - helyi érzéstelenítésben végezzük. Az altatást vagy a gerincérzéstelenítést mindig kiegészítjük a műtéti terület helyi érzéstelenítésével, ami a műtét utáni fájdalmat lényegesen csökkenti. Így legtöbb páciensünket már a műtét napján haza tudjuk engedni. Elsősorban a laparoszkópos technikát alkalmazzuk, ha ez nem lehetséges, hagyományos módszerrel operáljuk a sérvet. A kiemelkedő nemzetközi gyakorlattal rendelkező sérvspecialistánk, Dr. Sipos Péter által végzett kíméletes és biztonságos beavatkozást korszerű eszközeink támogatják. A műtétekhez egyénre szabott kialakításban tudjuk alkalmazni a poliészter vagy polipropilen makroporózus hálókat, illetve a részben vagy egészében felszívódó hálókat. Fontos, hogy alkattól és elváltozástól függően tudunk műtéti technikát és hozzá párosuló hálót választani.

A műtét előtti kivizsgálás intézményünkben, és akár egy nap alatt elvégezhető. A műtéteket a Duna Medical Center vadonatúj, a legmodernebb technológiával felszerelt műtőkomplexumában végezzük.

A sérvek típusairól és a műtéti megoldásokról itt talál részletes információt.

 

Az akció feltételei:

A műtétet megelőző, ajándékba kapott szolgáltatások árát azok igénybevételekor pacienseinknek ki kell fizetniük, majd ezek az összegek a műtét árából levonásra kerülnek. Ha az előzetes szakorvosi vizsgálat szerint a műtét nem végezhető el, úgy a vizsgálat árának visszatérítésére nem kerül sor.

*Ha a páciens állapota igényli, a műtét előtt esetleg egyéb diagnosztikai vizsgálatok elvégzése is szükséges lehet, melynek költségére nem terjed ki az akció. Ezeket az esetleg felmerülő extra költségeket a pácienseknek meg kell téríteniük.

A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, és kizárólag azokra a műtétekre vonatkozik, ahol az operáló orvos személyét a Duna Medical Center határozza meg.

Duna Medical Center fenntartja a jogot az akció visszahívására, módosítására, valamint komplex beavatkozások esetén egyedi árak meghatározására, illetve egyes implantátumok, kliprakók esetében extra költségek felszámolására.

Ha további információt szeretne, vagy időpontot foglalna sebészeti szakorvosi rendelésre, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 790 7070-es telefonszámon. 

Ismerje meg a sérvműtéteket végző sebészünket:

Dr. Sipos Péter