Hírek

Hírek

Születésnapi ajándék

2016-07-20
A Duna Medical Center 2016. július 21-én ünnepli első születésnapját. A mozgalmas és sikeres első évet méltón ünnepeljük: az első évben nálunk járt betegeknek 5000 Ft-os kupont, Facebook oldalunk látogatóinak pedig 3000 Ft-os kupont adunk ajándékba.
Születésnapi ajándék

Sikeres első évet zártunk: az első hónapok betegszáma mára megnégyszereződött, pácienseink jelentős része visszajáró beteg. Bővült szolgáltatlásaink köre, 2015. december 1-től pedig már fekvőbeteg ellátást is biztosít intézményünk.

A Kék Duna kártyánkkal egy évig korlátlan általános orvosi konzultációt, valamint meghatározott számú szakorvosi és diagnosztikai szolgáltatást nyújtunk pácienseinknek.

Szintén februárban debütált a Duna Medical Centerben a fejjel és lábbal is irányítható és zoomolható "Freehand" kameratartó robotport.

Két hónappal később, áprilisban elkezdtük a Duna Medical Center Kórházának építését és nem sokkal később helyére került a Duna Medical Center időkapszulája is. 

2016 tavaszán végeztük el intézményünkben az első csőgyomor műtétet is - páciensünk a szövődménymentes lábadozást követően már jelentős túlysúlytól szabadult meg.

Júniusban - alig 11 hónapos működés után - az „Év Magánrendelője 2016” versenyen intézményünk közönségdíjat nyert az Egynapos fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézmények kategóriában.

Nemrég ismét hatalmas elismerést kaptak orvosaink: a Haszon magazin 100 kiváló orvos listájára 17 szakemberünket "válogatták" be. 

Szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik hozzájárultak sikerünkhöz:

Hálával tartozunk pácienseinknek, akik dícséreteikkel ösztönöztek minket és javaslataikkal, észrevételeikkel jelentősen hozzájárultak fejlődésünkhöz. Köszönjük bizalmukat, megtiszteltetés számunkra, hogy minket választottak. Azon betegeink, akik már jártak nálunk és hozzájárultak ahhoz, hogy üzenetet küldhessünk nekik, első születésnapunk alkalmából 5000 forintos ajándékkupont kapnak, amelyet e-mailben küldünk el a mai napon. (Ha nem találja a levelet, keresse a promóciók fülön vagy írjon nekünk az info@dunamedical.com címre).

Köszönjük a lelkes, több mint 22 000 tagot számláló online közönségünknek is az értékeléseket, a sok megosztást, a hozzászólásokat. Nekik 3000 Ft-os kupont ajándékozunk az elmúlt egy évben nyújtott támogatásért, amit Facebook oldalunkról tölthetnek majd le.

Fontos tudni, hogy a kupon 2016. augusztus 1. és szeptember 15. között használható fel, szakorvosi vizsgálatra. Más kedvezménnyel nem kombinálható, a kedvezmény készpénzre nem váltható.

És végül köszönjük munkatársainknak, orvosainknak az a kiváló munkát, ami intézményünket ilyen rövid idő alatt a magyarországi magán-egészségügyi ellátás meghatározó, irányadó intézményévé tette.