Hírek

Hírek

Nem hagyjuk magára!

2019-10-10
Elhízás elleni műtétjeink igen népszerűek és sikeresek - több száz elégedett páciensünk életét sikerült teljesen megváltoztatni. A jelentős, nem ritkán 100 kg feletti fogyások gyakran kihívások elé állítják a pácienseket. Ilyenkor sokat segíthet a hozzáértő szakemberek tanácsa: a belgyógyászati ellenőrző vizsgálatok, a dietetikus segítsége, a testsúly alakulása és a labortékékek követése. Felkészült és tapasztalt szakmai csapatunk most akciónk keretében 1 évig vigyáz Önre - és Önnek mindezért nem kell fizetnie!
Nem hagyjuk magára!

MEGHOSSZABBÍTVA! A nagy érdeklődésre való tekintettel akciónkat 2020. január 31-ig vehetik igénybe.

Úgy döntöttünk, hogy a műtét utáni egy évben sem engedjük el pácienseink kezét: obezitológus szakorvosból, szakasszisztensekből és dietetikusokból álló csapatunk pácienseink mellé áll a műtétet követő első évben.

Egy követési programot állítottunk össze, amely tartalmaz

  • obezitológiai szakorvosi kontrollvizsgálatokat (2 alkalom)
  • állapotfelméréseket, melyet szakasszisztenseink végeznek (2 alkalom)
  • dietetikai kontroll megbeszéléseket (2 alkalom)
  • és kifejezetten a műtét utáni esetleges hiányállapotokra, problémákra fókuszáló speciális laborvizsgálatokat (4 alkalom).

Akciónk keretében - amennyiben 2019. október 11. és 2020. január 11. között végezteti műtétjét - ezt a csomagot térítésmentesen nyújtjuk. 

Sleeve (csőgyomor) és gyomor bypass műtétjeinket tapasztalt, a hasi laparaszkópos sebészetben jártas sebészeink végzik. A műtétek során összeszokott stáb segíti kollégáinkat, lábadozó részlegünkön munkatársaink nagy tapasztalattal és empátiával segítik a frissen műtött páciensek gyors felépülését.

Büszék vagyunk kiváló eredményeinkre - ám tudjuk, hogy a műtétet követően a siker egyik kulcsa az, hogy pácienseink megfelelő információval rendelkezzenek az új élettel járó változásokkal kapcsolatban, valamint bármilyen kérdés vagy probléma esetén az elhízás elleni műtétek területén jártas szakemberektől tudjanak tanácsot kérni - és természetesen kövessék a szakemberek javaslatait! 

 

Ismerje meg obezitológus szakorvosunkat:

Dr. Bajnok Éva

 

Ismerje meg a beavatkozásokat végző orvosainkat:

Sleeve műtét: 

Dr. Káposztás Zsolt

Gyomor bypass műtét:

Dr. Vasas Péter

 

Ismerje meg dietetikusainkat:

Horváth Kata

 

Gondolkozik a műtéten? Mindenképpen olvasson tovább!

HA A DIÉTA SEM HASZNÁL...

Az elhízás Magyarországon gyakori probléma, amely súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet, ha nem figyelünk oda. Ha az elhízás olyan mértékű, hogy már a diéta sem segít, és az általános egészségi állapot indokolja, sor kerülhet valamilyen elhízást csökkentő beavatkozás elvégzésére. A Duna Medical Centerben kiváló szakorvosok dolgoznak, mely lehetővé teszi, hogy Ön többféle megoldásból is választhasson az egészségi állapotától és az elhízás mértékétől függően. Az intézményünkben elérhető széleskörű szolgáltatásoknak köszönhetően a műtéteket megelőző teljes kivizsgálást is biztosítani tudjuk az Ön számára, legyen szó dietetikai szaktanácsadásról, kardiológiai vizsgálatról, labor tesztekről. Tudjon meg többet a különböző műtéttípusokról az alábbiakra kattintva:

https://dunamedicalcenter.org/hirek/csogyomor-mutet-a-duna-medical-centerben

https://dunamedicalcenter.org/hirek/uj-elet-gyomor-bypass-utan


Ismerje meg pácienseink történetét:

 

Új élet: Az első bolti farmertől a rúdtánc fitnesszig

22 éves nőbetegünknek 2016. augusztusában gyomor bypass mütétje volt a Duna Medical Centerben, melynek következtében súlya 149 kg-ról 102-re csökkent 8 hónap alatt.

Olvasson tovább!

 

-86 Kg 6 hónap alatt!

Páciensünknek, Mikla Lászlónak számtalanszor tették fel ezt a kérdést. Ő bebizonyította, hogy tud fogyni műtét nélkül is: orvosa, Dr. Vasas Péter 25 kg fogyást javasolt a beavatkozás előtt, ő alaposan túlteljesítette a kérést: 41 kg-ot fogyott. Számára - sok túlsúllyal küszködő társához hasonlóan - nem a fogyás jelentette a problémát, hanem a kívánt súly megtartása. Két hónappal a műtét után már majdnem 61 kiló mínusznál volt a mérleg, 2018 júniusának végén, hat hónap után pedig már közel 87 kg-os a fogyás. 2020 márciusára pedig elérte a 97 kg-os súlyt!

Olvasson tovább!

 

186 kilóról az egészségig

Az eddig nálunk műtött pácienseink közül Lakatos Anita BMI-je (testtömeg indexe) volt a legmagasabb: 157 cm-es magasságához 186 kg-os súly társult, amikor 2018 áprilisában gyomor bypass műtétet végeztünk el nála a Duna Medical Centerben.

Olvasson tovább!

 

Amennyiben szeretne időpontot foglalni vagy további kérdései lennének, telefonos ügyélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a +36 1 790 7070-es telefonszámon!