Hírek

Hírek

Testsúly csökkentő műtét komoly árelőnnyel!

2023-02-27
Jelentős túlsúllyal él, és eddig nem sikerült tartós fogyást elérnie? Akkor érdemes most rászánnia magát, hogy megváltoztassa az életét, mert a megújulás lehetőségét most jelentős árkedvezménnyel kínáljuk! Ha 2023. március 31-ig bariátriai szakorvosi vizsgálaton vesz részt nálunk, és orvosi javaslat alapján az Ön műtétje elvégezhető, akkor az orvosával közösen kiválasztott bariátriai műtéttípus árából 224 ezer forint kedvezményt biztosítunk Önnek. Ebből akár a ruhatárát is megújíthatja majd. A Duna Medical Centerben már több mint 500 gyomor bypass műtétet végeztünk, várjuk Önt is a beavatkozásra!
Testsúly csökkentő műtét komoly árelőnnyel!

A kedvezményes időszakban a gastric bypass (gyomorbypass) műtétet 2.174.000 forint helyett 1.950.000 forintért, a gastric sleeve (csőgyomor) műtétet pedig 2.124.000 forint helyett 1.900.000 forintért végezzük el. A műtéttípust a személyes adottságai tükrében várható egészségnyereség és az esetleges kockázatok orvosi mérlegelése alapján javasolt kiválasztani.

A beavatkozást követően a testsúlycsökkenés mellett számos, a túlsúllyal összefüggő betegség állapota is javul, sok esetben gyógyul. Ilyen például a 2-es típusú cukorbetegség, a magasvérnyomás-betegség, a magas koleszterin szint, az alvási apnoe, a nemzőképtelenség vagy az ízületi kopás. A fogyással meghatározóan csökken számos daganattípus kialakulásának valószínűsége, és javul az önbecsülés, a magabiztosság is.

Összességében a műtéten átesett betegek életminősége és élettartama is javul. A beavatkozást követő 18-24 hónap alatt a páciensek általában a súlyfeleslegük 70-80 %-át leadják, a sikerhez azonban a műtéten kívül életmódváltás is szükséges.

A modern, laparoszkópiás műtéti eljárásnak köszönhetően a kórházi tartózkodás rövid: a műtétet követő második nap reggelén a páciensek általában hazamehetnek, és ha nem fizikai munkát végeznek, akkor 5 nap múlva a munkába is visszatérhetnek. A két napos ápolási csomag a műtéti díjon felül fizetendő.

Az akció igénybevételének feltételei:

  • A műtét előtt, 2023. március 31-ig bariátriai sebészeti szakorvosi konzultáción kell részt venni a Duna Medical Centerben.
  • A műtét előtt el kell végeztetni az előírt kivizsgálásokat.
  • A páciensnek egészségi állapota alapján alkalmasnak kell lennie a műtét elvégzésére.

A bariátriai sebészeti konzultációs időpontokat és a műtéti helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel.

Bariátriai műtéteinkről (gastric bypass, azaz gyomorbypass műtét és gastric sleeve, azaz csőgyomor műtét) itt olvashat további részleteket. 

Tekintse meg rövidfilmünket, melyben a Duna Medical Center bariátriai sebésze, dr. Vasas Péter beszél a testsúlycsökkentő műtétekről.

Jelentkezés: +36 (1) 790 7070