Hírek

Hírek

Testsúly csökkentő műtét komoly árelőnnyel!

2023-06-27
Jelentős túlsúllyal él, és eddig nem sikerült tartós fogyást elérnie? Akkor érdemes most rászánnia magát, hogy megváltoztassa az életét, mert a megújulás lehetőségét tartósan kedvező áron kínáljuk! Vegyen részt bariátriai szakorvosi vizsgálaton, majd ha az orvosi javaslat alapján az Ön műtétje elvégezhető, akkor az orvosával közösen kiválasztott bariátriai műtéttípus kedvező áron érhető el. A Duna Medical Centerben már több mint 500 gyomor bypass műtétet végeztünk, várjuk Önt is a beavatkozásra!
Testsúly csökkentő műtét komoly árelőnnyel!

A kedvezményes időszakban a gastric bypass (gyomorbypass) műtétet 2.174.000 forint helyett 1.950.000 forintért, a gastric sleeve (csőgyomor) műtétet pedig 2.124.000 forint helyett 1.900.000 forintért végezzük el. A két napos ápolási csomag a műtéti díjon felül fizetendő. A műtéttípust a személyes adottságai tükrében várható egészségnyereség és az esetleges kockázatok orvosi mérlegelése alapján javasolt kiválasztani.

A beavatkozást követően a testsúlycsökkenés mellett számos, a túlsúllyal összefüggő betegség állapota is javul, sok esetben gyógyul. Ilyen például a 2-es típusú cukorbetegség, a magasvérnyomás-betegség, a magas koleszterin szint, az alvási apnoe, a nemzőképtelenség vagy az ízületi kopás. A fogyással meghatározóan csökken számos daganattípus kialakulásának valószínűsége, és javul az önbecsülés, a magabiztosság is.

Összességében a műtéten átesett betegek életminősége és élettartama is javul. A beavatkozást követő 18-24 hónap alatt a páciensek általában a súlyfeleslegük 70-80 %-át leadják, a sikerhez azonban a műtéten kívül életmódváltás is szükséges.

A modern, laparoszkópiás műtéti eljárásnak köszönhetően a kórházi tartózkodás rövid: a műtétet követő második nap reggelén a páciensek általában hazamehetnek, és ha nem fizikai munkát végeznek, akkor 5 nap múlva a munkába is visszatérhetnek. 

A műtét elvégzésének a feltételei:

  • A műtét előtt bariátriai sebészeti szakorvosi konzultáción kell részt venni a Duna Medical Centerben.
  • A műtét előtt el kell végeztetni az előírt kivizsgálásokat.
  • A páciensnek egészségi állapota alapján alkalmasnak kell lennie a műtét elvégzésére.

A bariátriai sebészeti konzultációs időpontokat és a műtéti helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel.

Bariátriai műtéteinkről (gastric bypass, azaz gyomorbypass műtét és gastric sleeve, azaz csőgyomor műtét) itt olvashat további részleteket. 

Tekintse meg rövidfilmünket, melyben a Duna Medical Center bariátriai sebésze, dr. Vasas Péter beszél a testsúlycsökkentő műtétekről.

Jelentkezés: +36 (1) 790 7070